Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG seria 8000, Capacitate 8 kg, 1600 rpm, clasa energie A, Tehnologie OKOMix+ ProSteam + ProSense, motor OKOInverter cu Magnet Permanent.Programe speciale:OkoPower 59min, Antialergic, Rapid 20 min 3kg.Certificare WoolmarkGreen.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Program ÖKOPower - special conceput pentru hainele de zi cu zi

Performanţă excelentă într-o singură oră cu ajutorul programului ÖKOPower. Optimizat pentru hainele de zi cu zi, programul curăţă o încărcătură mixtă în doar 59 de minute. Curăţarea eficientă la temperatură joasă este posibilă datorită tehnologiei unice de dizolvare a detergentului și balsamului înainte ca acestea să intre în contact cu hainele.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC68S

Program ÖKOPower - special conceput pentru hainele de zi cu zi

ÖKOPower este programul ideal pentru spălarea zilnică a hainelor. În doar 59 de minute, hainele sunt spălate la fel de eficient ca un ciclu obișnuit, dar cu un consum redus de energie.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC68S

Tehnologie ÖKOMix pentru haine îngrijite la superlativ

ÖKOMix este prima tehnologie care asigură dizolvarea și activarea detergentului și balsamului înainte ca acestea să intre în contact cu hainele din tambur. Astfel, hainele sunt spălate în profunzime, iar fiecare fibră este protejată.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC68S

Haine îngrijite impecabil cu economie de energie și apă

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC68S

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Aceste mașini de spălat rufe AEG folosesc aburul ca o modalitate rapidă și ușoară de împrospătare a hainelor șifonate, pentru a le face gata de purtat. Programele scurte și delicate cu abur elimină în siguranţă mirosurile și reduc cutele din ţesăturile uscate. Sau puteţi termina ciclul de spălare cu un jet de abur delicat pentru a nu mai fi necesar aproape deloc să mai călcaţi hainele.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC68S

ÖKOInverter - cel mai redus consum de energie

Noul motor ÖKOInverter eficient energetic asigură cea mai ridicată eficienţă, durabilitate și o performanţă superioară indiferent de programul selectat.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels