Ghiduri de cumparare

Gasiti congelatorul ideal pentru dumneavoastra

SPATIU

La AEG, veti gasi atat congelatoare clasice, inalte, cat si congelatoare care pot fi incorporate sub blatul din bucatarie si lazi frigorifice.

Congelatoarele standard, verticale sunt usor de organizat si au o capacitate mare, perfecta pentru cumparaturile saptamanale.
Congelatoarele incorporabile, de dimensiunile unei masini de spalat vase, incap cu usurinta in spatii mici.  
Lazile frigorifice sunt prevazute cu un capac, in loc de usa, si sunt perfecte pentru a congela alimente in cantitati mari.

Inaltimea, latimea si adancimea variaza in functie de model. Explorati intreaga gama pentru a determina dimensiunile potrivite pentru locuinta dumneavoastra.

CAPACITATE

De ce capacitate de congelare aveti nevoie?   

Iata cum sa estimati capacitatea congelatorului in functie de numarul de pungi de cumparaturi:

93 litri – 5 pungi de cumparaturi
200 litri – 11 pungi
387 litri – 20 pungi

Sfat util: Pentru depozitarea alimentelor voluminoase, alegeti un congelator cu sertar MaxiBox si interior FlexiSpace.

DECONGELAREA

Sariti peste decongelarea manuala a congelatorului la fiecare cateva luni.

Modelele cu decongelare automata vor preveni depunerile de gheata si vor mentine gustul si textura originale ale alimentelor, fara formarea unor cristale de gheata pe suprafata acestora.

Cu NoFrost de la AEG, cea mai buna tehnologie antiinghet disponibila pe piata, va puteti bucura de un congelator performant, care nu are nevoie niciodata de decongelare.

TEMPERATURA

Controlati pe deplin temperatura din congelatorul dumneavoastra - cautati urmatoarele functionalitati:

Temperatura optima – Sistemul de congelare AEG este extrem de precis si mentine o temperatura uniforma in toate sertarele, astfel incat alimentele sa isi pastreze prospetimea pentru mai mult timp.

Congelare expres – Functia FastFreeze de la AEG va ajuta sa congelati produsele proaspete aproape instantaneu, mentinand aroma, culoarea si valoarea nutritiva ale acestora.

Alerta temperatura crescuta – Semnalul de avertizare pentru temperatura crescuta va va anunta daca usa ramane deschisa accidental sau daca temperatura din interior creste.

EFICIENTA ENERGETICA

Toate congelatoarele sunt clasificate de la A+++ (cele mai eficiente), pana la G (cele mai putin eficiente). Alegand un congelator incadrat cel putin in clasa A+, veti reusi sa reduceti costurile asociate energiei. Comparativ, un congelator din clasa A++ este cu 21% mai eficient decat unul din clasa A+. 

Sfat util: Reduceti consumul de energie pozitionand congelatorul la distanta de aparatele care emit caldura, cum sunt caloriferele sau cuptoarele.

ALEGETI APARATUL POTRIVIT

Daca va doriti control deplin asupra temperaturii, spatiu de stocare flexibil si performanta impecabila, AEG are congelatorul ideal pentru dumneavoastra.

Explorati congelatoarele