Conectivitate

Conectivitate

Gama de aparate AEG cu funcţie de conectivitate creează experienţe unice. Indiferent că este vorba de reţete delicioase cu îndrumări specifice pentru a duce gătitul la următorul nivel sau sfaturi de îngrijire personalizată pentru a vă menţine hainele preferate în stare optimă mai mult timp. Vă simţiţi mai în control, fie că sunteţi acasă sau în altă parte, cu ajutorul funcţiilor de control la distanţă disponibile la aparatele electrocasnice AEG.

cuplu cu telefon in mana

UN CĂMIN CONECTAT

Aparatele electrocasnice cu conectivitate îmbunătăţesc experienţa și ușurinţa îndeplinirii sarcinilor dumneavoastră de zi cu zi. Rezultatul este mai proaspăt, mai curat și mai gustos - cu mai puțin efort. AEG colaborează cu jucători importanţi la nivel mondial, precum Google și Amazon, pentru a asigura experienţe simple și perfecte.

MEMBRU AL FUNDAŢIEI THE OPEN CONNECTIVITY

Gătire

Savuraţi preparate mai delicioase folosind cuptorul dumneavoastră împreună cu aplicaţia My AEG. Îndrăzniţi să părăsiţi zona de confort încercând reţetele şi sfaturile disponibile în aplicaţie. În plus, puteţi înregistra cu ușurinţă aparatele, obţine informaţii și servicii personalizate, puteţi lua legătura cu AEG și multe altele.

Îngrijirea hainelor

Experimentaţi îngrijirea personalizată conectând mașina de spălat rufe sau uscătorul la aplicaţia My AEG Care. Folosiţi expertiza AEG pentru a seta programe personalizate la distanţă, obţineţi recomandări de cicluri pentru diferite tipuri de haine și primiţi notificări atunci când rufele sunt gata.

Soluţii inteligente cu Bucătăria Smart

Conectaţi aparatele dumneavoastră AEG la aplicaţia My AEG Kitchen pentru a avea parte de o experienţă completă. Aparatele de gătire inteligente îndeplinesc sarcinile zilnice mai ușor și mai convenabil.

Controlaţi de la distanță și exploraţi diversele funcţii inteligente disponibile folosind aplicaţia My AEG Kitchen.

Aplicaţia My AEG Kitchen

Descărcaţi aplicaţia My AEG Kitchen pentru o experienţă completă cu aparatul dumneavoastră. În aplicaţie găsiţi instrucţiuni pas cu pas pentru înregistrarea şi folosirea aparatului electrocasnic. De asemenea, aplicaţia funcţionează ca o extensie a aparatului - monitorizaţi și controlaţi de la distanţă tot procesul de gătire sau încercaţi o reţetă nouă.

DESCARCĂ APLICAŢIA MY AEG KITCHEN

Aplicaţia MY AEG CARE

Conectând mașina de spălat rufe sau uscătorul la aplicaţia My AEG Care, beneficiaţi de îngrijire personalizată bazată pe expertiza AEG în industrie. Setaţi de la distanţă ciclul de spălare sau uscare, accesaţi recomandări pentru diverse tipuri de ţesături sau pete, şi primiţi notificări atunci când rufele sunt gata.

DESCARCĂ ACUM

CONSILIERUL DE ÎNGRIJIRE

Consilierul de îngrijire recomandă programe de spălare sau uscare optime pentru fiecare articol de îmbrăcăminte, chiar și pentru cele din materiale delicate, precum lână sau mătase. Introduceţi tipul de ţesătură, culoarea și tipul de murdărie, iar aplicaţia va personaliza ciclul de spălare sau uscare. Apoi, aplicaţia trimite informaţia către aparat, pentru a porni programul selectat.

AUTODOSE

Cu AutoDose și aplicaţia My AEG Care puteţi fii sigur(ă) că dozarea detergentului și a balsamului va fi precisă de fiecare dată. În aplicaţie puteţi personaliza setările, comuta între dozare automată și manuală și puteţi primi notificări de reumplere atunci când nivelul detergentului este redus.