10 ani garanţie pentru Motorul Inverter

Bucuraţi-vă de 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter! Dacă aţi achiziţionat o mașină de spălat vase, o mașină de spălat rufe sau un uscător din gama AEG, înregistraţi produsul folosind formularul accesibil din această pagină pentru a beneficia de garanţie. Detalii în regulament.

Această promoţie s-a prelungit în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2024.

Detalii campanie

 • perioada promotiei
  Perioadă campanie

  1 februarie 2023 - 31 decembrie 2024

  Orice achiziţie efectuată după 31 decembrie 2024 nu va fi luată în considerare. 

 • inregistrare online produse aeg promotie cashback
  Înregistrare online

  Data limită: 6 luni de la data achiziţiei

  Accesează link-ul de mai jos pentru a înregistra produsul online. Trebuie să încarci o copie a facturii sau a bonului fiscal care dovedește achiziţia produsului în perioada campaniei, împreună cu fotografia plăcuţei de identificare a produsului.

 • magazine partenere promotie cashback aeg
  Listă produse AEG

  Verificaţi dacă produsul dvs. beneficiază de garanţia de 10 ani pentru Motor Inverter.

ATENŢIE!
Pentru înregistrare NU se acceptă bonuri primite de la curieri sau AWB-uri. Este necesar să atașaţi factura fiscală sau bonul fiscal, eliberate de vânzător.

10 ANI GARANŢIE PENTRU MOTORUL INVERTER

Considerăm că unele lucruri chiar trebuie să reziste o perioadă îndelungată. Atât mașinile de spălat vase, cât și mașinile de spălat rufe și uscătoarele reprezintă investiţii pe termen lung, pentru că vor fi ajutorul dvs. de încredere mult timp după primul ciclu de funcţionare. Din acest motiv, vă oferim o garanţie de 10 ani pentru Motorul Inverter, valabilă de la data achiziţiei produsului.

De ce este atât de fiabil un Motor Inverter?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Motorului Inverter este lipsa periilor de carbon. Peria de carbon din motoarele convenţionale atinge axul rotativ al motorului, ceea ce duce la uzură prematură, zgomot puternic și căldură excesivă în timpul funcţionării. De asemenea, din cauza fricţiunii, motoarele cu perii de carbon se opresc la anumite intervale, ceea ce înseamnă un program mai lung. Lipsa periilor de carbon din Motorul Inverter asigură o perioadă mai lungă de funcţionare, un motor mai silenţions și un randament sporit.

Îngrijire la superlativ

Hainele dvs. vor rămâne la fel ca în ziua în care le-aţi cumpărat cu ajutorul mașinilor de spălat rufe AEG Seria 8000. Tehnologia OkoMix dizolvă, pe rând, detergentul și balsamul în apă înainte ca acestea să intre în tambur. Astfel, în cuva mașinii de spălat, detergentul și balsamul sunt distribuite uniform, pentru o spălare mai profundă. Mai mult decât atât, tehnologia ProSense cântărește automat fiecare încărcătură pentru un program de spălare personalizat și economie de apă, energie și timp.

Vase impecabile, fără efort

Tehnologia AirDry folosește fluxul natural de aer pentru a usca vasele: cu 10 minute înainte de terminarea programului, ușa se deschide automat pentru a permite circularea aerului. În acest mod, vasele sunt impecabil de curate, iar dvs. economisiţi timp și energie. În plus, cu sistemul WaterSave, puteţi economisi până la 2100 de litri de apă anual, comparativ cu o mașină de spălat vase standard.