.

10 ani garantie pentru Motorul Inverter

Bucurati-va de 10 ani garantie pentru Motorul Inverter! Daca ati achizitionat o masina de spalat vase, o masina de spalat rufe sau un uscator din gama AEG, inregistrati produsul aici pentru a beneficia de garantie. Detalii in regulament.

Actualizare lista produse

Lista produselor din aceasta promotie a fost actualizata conform Actului aditional nr. 4.

Detalii campanie

 • perioada promotiei
  Perioada campanie

  1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2020

  Orice achizitie efectuata inainte sau dupa perioada campaniei nu va fi luata in considerare.

 • inregistrare online produse aeg promotie cashback
  Inregistrare online

  Data limita: 6 luni de la data achizitiei

  Incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal care dovedeste achizitia produsului in perioada campaniei, alaturi de o copie a placutei de identificare de pe produs.

 • magazine partenere promotie cashback aeg
  Lista produse AEG

  Lista aparate electrocasnice

  Verificati daca produsul dvs. beneficiaza de garantia de 10 ani pentru Motor Inverter..

10 ANI GARANTIE PENTRU MOTORUL INVERTER

Consideram ca unele lucruri chiar trebuie sa reziste o perioada indelungata. Atat masinile de spalat vase, cat si masinile de spalat rufe si uscatoarele reprezinta investitii pe termen lung, pentru ca vor fi ajutorul dvs. de incredere mult timp dupa primul ciclu de functionare. Din acest motiv, va oferim o garantie de 10 ani pentru Motorul Inverter, valabila de la data achizitiei produsului.

Cititi regulamentul campaniei

De ce este atat de fiabil un Motor Inverter?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Motorului Inverter este lipsa periilor de carbon. Peria de carbon din motoarele conventionale atinge axul rotativ al motorului, ceea ce duce la uzura prematura, zgomot puternic si caldura excesiva in timpul functionarii. De asemenea, din cauza frictiunii, motoarele cu perii de carbon se opresc la anumite intervale, ceea ce inseamna un program mai lung. Lipsa periilor de carbon din Motorul Inverter asigura o perioada mai lunga de functionare, un motor mai silentions si un randament sporit.

Lista aparate electrocasnice

Ingrijire la superlativ

Hainele dvs. vor ramane la fel ca in ziua in care le-ati cumparat cu ajutorul masinilor de spalat rufe AEG Seria 8000. Tehnologia OkoMix amesteca, pe rand, detergentul si balsamul cu apa inainte ca acestea sa intre in tambur. Astfel, in cuva masinii de spalat, detergentul si balsamul sunt distribuiti uniform, pentru o spalare mai profunda si rapida. Mai mult decat atat, tehnologia ProSense cantareste automat fiecare incarcatura pentru un program de spalare personalizat si economie de apa, energie si timp.

Vizualizati masinile de spalat rufe

Vase impecabile, fara efort

Tehnologia AirDry foloseste fluxul natural de aer pentru a usca vasele: cu 10 minute inainte de terminarea programului, usa se deschide automat pentru a permite circularea aerului. In acest mod, vasele sunt impecabil de curate, iar dvs. economisiti timp si energie. In plus, cu sistemul WaterSave, puteti economisi pana la 2100 de litri de apa anual, comparativ cu o masina de spalat vase standard.

Vizualizati masinile de spalat vase