Ghiduri de cumparare

Gasiti aragazul ideal

SPATIU & CONFIGURATIE

Alegeti aragazul in functie de spatiul disponibil din bucatarie si de configuratia dorita. Aveti la dispozitie o gama variata.

60 cm latime – Aragazele independente vin intr-o multitudine de combinatii de plite si cuptoare.

100 cm latime – Aragazele duble sunt mai generoase ca marime si au o capacitate exceptionala. Datorita latimii generoase, plita are sase zone de incalzire in loc de patru.

Sfat util: Atunci cand alegeti tipurile de plita si cuptor pentru aragazul dumneavoastra, consultati ghidurile noastre de cumparare pentru hote si cuptoare pentru a lua cea mai buna decizie. 

SURSA DE CALDURA

In functie de sursa de caldura disponibila, puteti alege intre un aragaz electric si unul pe gaz - sau va puteti bucura de beneficiile amandurora.

Aragazele cu gaz va ofera un control instantaneu si precis asupra caldurii. Acestea sunt alegerea potrivita daca aveti nevoie de caldura puternica pentru prepararea mancarii. 

Aragazele electrice sunt usor de curatat si dispun de functionalitati inteligente. Distribuirea uniforma a caldurii in cuptoarele electrice le face pe acestea ideale pentru coacere. 

Aragazele duale combina beneficiile electricitatii si gazului. Alegeti un aragaz AEG cu plita pe gaz si cuptor electric multifunctional.

CAPACITATEA

Daca gatiti pentru o familie mare sau pentru multi prieteni, un aragaz cu o capacitate mare este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Capacitatea cuptorului se masoara in litri.

70+ litri – perfect pentru familii mari, cu cel putin patru membri.
40 – 70 litri – potrivit pentru familii cu 3-4 membri.

Cele mai multe dintre aragazele AEG sunt prevazute cu un cuptor dublu, permitandu-va sa folositi functia grill si sa gatiti in acelasi timp. Atunci cand cautati un aragaz cu cuptor dublu, comparati compartimentul cel mai mare cu cel al altor cuptoare.

Sfat util: Mariti spatiul de gatire alegand un aragaz cu pozitii extra pentru rafturi in cuptor.

ENERGIE

Economisiti bani la facturile de energie ajutand in acelasi timp mediul inconjurator. Eficienta energetica a unui aparat electrocasnic este etichetata pe o scara de la A+++ (cea mai buna eficienta) la G (cea mai scazuta eficienta). Alegeti un aragaz eficient din punct de vedere energetic, etichetat cu A sau mai bine.

INGRIJIRE

Vreti sa economisiti timp cu ingrijirea si sa evitati chimicalele?

Cautati un cuptor cu invelis catalitic. Acesta topeste grasimea si reziduurile de mancare din cuptor la o temperatura de 230°C. Pentru rezultate perfecte, trebuie doar sa inlaturati cenusa rezultata.

 

ALEGETI APARATUL ELECTROCASNIC POTRIVIT

Indiferent ca va place sa pregatiti mese bogate sau simple, AEG are aragazul perfect pentru dumneavoastra.

Explorati aragazele