Detalii produs

Mașină de spălat rufe AEG seria 9000 cu tehnologie SoftWater (pentru dedurizarea apei) + OKOMix + ProSteam + ProSense, conectivitate WiFi Indoor prin aplicaţia MyAEG Care, motor OKOInverter (MagnetPermanent), display TFT, senzor de greutate, dispenser 2 x 1 (detergent/balsam + sare). Programe: OKOPower, ColourPRO pentru rufe colorate, Abur, Reîmprospătare, Rapid 20 Min 3 Kg, Outdoor, Jeans, Antialergic, Curăţare mașină, Așternuturi, Pilote, Sport, Microfibre, Prosoape, Fleece, Haine de lucru, Perdele. Opţiuni: SoftPlus, PlusSteam - finalizare cu abur, Tratare pete, Reducere cute, Memorizare programe, Recomandare dozare detergent. Furtun alimentare AquaControl. Certificare Woolmark GREEN + Ariel/Lenor.
Citiţi mai mult
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L9FEA69S

Protectorul micii rochii negre

Mașina de spălat rufe AEG Seria 9000 purifică și dedurizează apa pentru o curăţare la 30 de grade la fel de eficientă ca la 60 de grade. Astfel, hainele își păstrează mai mult timp forma, senzaţia plăcută la atingere și culorile vii.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L9FEA69S

Apă mai blândă cu hainele

Apa conţine minerale care pot fi prea dure pentru ţesături. Mașinile de spălat rufe AEG sunt primele din lume cu tehnologia necesară pentru eliminarea acestor minerale. Sistemul de filtrare cu schimb de ioni optimizează calitatea apei care intră în tambur, pentru ca detergentul și balsamul să fie eficienţi chiar și la temperatură mai mică. Hainele sunt mai plăcute la atingere, iar culorile se menţin vii mai mult timp.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L9FEA69S

Fiecare fibră este curăţată și protejată

La o mașină de spălat rufe standard, balsamul de rufe folosit ajunge la mai puţin de o treime din fibre. Cu ÖKOMix, absolut toate cantităţile de detergent și balsam sunt dizolvate și activate complet înainte de a intra în contact cu hainele din tambur. Este prima tehnologie de spălare automată a rufelor care distribuie detergentul și balsamul de rufe complet uniform.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L9FEA69S

Expertul etichetelor de haine

Conectează aparatul la aplicaţia My AEG Care și vei avea acces la recomandări de programe adecvate tipurilor de ţesături și sfaturi pentru tratarea petelor. Alege dintre 48 de tipuri de ţesături, împreună cu modul optim de îngrijire al acestora, și 40 de tipuri de pete și modul potrivit de eliminare.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L9FEA69S

Haine îngrijite impecabil cu economie de energie și apă

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L9FEA69S

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Aceste mașini de spălat rufe AEG folosesc aburul ca o modalitate rapidă și ușoară de împrospătare a hainelor șifonate, pentru a le face gata de purtat. Programele scurte și delicate cu abur elimină în siguranţă mirosurile și reduc cutele din ţesăturile uscate. Sau puteţi termina ciclul de spălare cu un jet de abur delicat pentru a nu mai fi necesar aproape deloc să mai călcaţi hainele.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Păstrează evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels