NOI SUNTEM AEG. 

Suntem aici pentru a rescrie așteptările tale privind produsele electrocasnice. De aceea ne dorim să depășim limitele vieţii de zi cu zi.

Incă de la început, la Berlin în 1883, nu ne-am mulțumit cu suficient de bun. De ce să te mulţumești doar cu bine, când ai putea avea mult mai bine?

De aceea nu facem niciodată compromisuri în dezvolterea inovațiilor pentru casa ta. Ca să poţi trăi la standardele dorite, respectând în același timp mediul înconjurător.

DEPĂȘEȘTE AȘTEPTĂRILE

DE CE SĂ NU AI TOTUL LA ÎNDEMÂNĂ

Ridică nivelul așteptărilor – deschide ușa mașinii de spălat vase și descoperă tehnologia ComfortLift.
De ce să te mulțumești cu un mod de a spăla vasele care nu se ridică la nivelul standardelor tale?

    

    

GĂTEȘTE CA LA RESTAURANT

Selectează usor, mediu sau bine făcut și obține rezultate perfecte chiar și acasă, fără să te complici cu setarea temperaturii cuptorului tău. De ce să te mulțumești cu un cuptor care nu se ridică la nivelul standardelor tale?

CREEAZĂ NOI OBICEIURI

Depășește nivelul așteptărilor. Cu electrocasnicelele potrivite poți să redefinești felul principal al mesei. Mănâncă mai sănătos și mai sustenabil, fără a renunța la gustul mâncării.Poți să trăieși așa cum îți dorești și să sa ai grijă de mediul înconjurător. De ce să te mulțumești cu obiceiurile create, când îți poți defini noi standarde?

CURĂŢARE LA ABUR

Rescrie regulile și reîmprospătează-ți hainele. Folosind tehnologia de spălat cu aburi poți economisi până la 40 de litri de apă și astfel, să ai grijă de mediul înconjurator în timp ce ai grijă de hainele tale. De ce să folosești metodele vechi de spălat rufe și să nu treci la nivelul următor?

STABILEȘTE NOI REGULI ÎN BUCĂTARIE

Nu îți îngrădi creativitatea și îndeplineste-ți planurile în bucătărie așa cum îți  doresti. Fără să te preocupi de abur sau de dimensiunea oalelor și tigăilor tale. Folosește în avantajul tau flexibilitatea plitelor AEG. În bucătăria ta, tu stabilești regulile.

CURĂŢARE USCATĂ

Schimbă modul în care îţi speli hainele folosind o mașină de spălat AEG, căreia poţi să-i încredinţezi chiar și cele mai delicate piese din garderobă. Acordă mediului înconjurător aceeași atenţie pe care o acorzi și hainelor tale. De ce să te multumești cu o mașină de spălat haine care nu se ridică la nivelul standardelor tale?

UITĂ DE DOZAREA CANTITĂŢII DE DETERGENT

Cu tehnologia AutoDose, obții din prima cantitatea exactă de detergent și îți protejezi hainele de decolorare și deteriorare, în timp ce ai grijă și de mediul înconjurător. De ce să renunți la hainele tale, când te poți bucura mult mai mult timp de ele?

USUCĂ IDEAL

Uită de reguli cu tehnologia AbsoluteCare și usucă-ți hainele pe care le speli la uscator. Fără să-ți faci griji că se micșorează sau se deteriorează. De ce să te mulțumești cu un mod de a spălă rufele care nu se ridică la nivelul standardelor tale?