LFR83966OE

Mașină de spălat rufe Seria8000 cu WiFi 9.0 kg

Detalii produs
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Capacitate spălare9.0 kg
Viteză max. centrifugare1551 rpm
AfișajA.3
Adâncime660 mm
PowerCare
PowerCare
ProSteam
ProSteam
PreciseWash
PreciseWash
UniversalDose
UniversalDose
Conectivitate
Conectivitate
Detalii produs
Masina de spalat rufe SERIA 8000 Ruby, Capacitate 9 kg, 1600 rpm, clasa energie A, Conectivitate Wi-Fi prin aplicatia MyAEG Care, Tehnologie OkoMix + ProSteam + Prosense, Dozator Universal- lichid, praf si pernute, motor Inverter cu magnet permanent.
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966OE
SPĂLARE DE CALITATE SUPERIOARĂ ÎN MAI PUȚIN DE 1 ORĂ. LA 30°C. ÎNGRIJIRE DELICATĂ A HAINELOR

Mașina de spălat PowerCare 8000 utilizează o tehnică unică pentru a pre-amesteca rapid detergentul, asigurându-se că acesta este pulverizat uniform pe haine pentru ca dvs. să obțineți rufe remarcabil de curate. Activarea detergentului la 30°C cu rezultate remarcabile în mai puțin de o oră.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966OE
POWERCLEAN 59 MIN. ÎNDEPĂRTEAZĂ TOATE PETELE, CHIAR ȘI LA TEMPERATURI SCĂZUTE*

PowerClean 59 min asigură îndepărtarea completă a petelor la 30°C în mai puțin de o oră.* Programul permite detergentului să ajungă la fiecare fibră - astfel, un ciclu scurt este la fel de eficient ca un ciclu lung, asigurând îndepărtarea completă a petelor.

*Testul extern pentru programul PowerClean 59 min la 30°C cu o încărcătură de 5 kg demonstrează o îndepărtare 100% a celor mai frecvent întâlnite 59 de pete într-o gospodărie.
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966OE
SERTARUL UNIVERSALDOSE ACTIVEAZĂ CAPSULELE DE DETERGENT PODS® CU 60% MAI RAPID - OFERĂ UN PLUS DE PUTERE LA SPĂLĂRI RAPIDE ȘI LA TEMPERATURI JOASE*

UniversalDose este un sertar unic, conceput pentru capsulele de detergent PODS®. Folosește jeturi de apă pentru a înmuia, perfora și dizolva complet capsulele, activându-le cu 60% mai rapid decât la utilizarea direct în tambur. Asigură putere suplimentară pentru îndepărtarea petelor în cazul ciclurilor de spălare de 1 oră cu apă rece.*

*Test intern ce utilizează un program de spălare de o oră la 30°C pentru bumbac, ce compară folosirea capsulelor de detergent PODS® în sertarul UniversalDose cu folosirea acestora direct în tambur
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966OE
NIVEL SUPERIOR DE INTERACȚIUNE CU ELECTROCASNICELE PREVĂZUTE CU AEGCONNECTED

Utilizați aplicația My AEG Care pentru a personaliza setările și a obține sfaturi și sugestii. Personalizați ciclurile de spălare și trimiteți instrucțiuni aparatului pentru a-l adapta nevoilor și obiceiurilor dumneavoastră. Îngrijire inteligentă și ușoară direct de pe smartphone.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966OE
HAINE REÎMPROSPĂTATE,* CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur. Pentru acea senzație plăcută a hainelor proaspăt spălate.

*Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966OE
PRECISEWASH REDUCE CU APROX 40% TIMPUL, APA ȘI ENERGIA* NECESARE PRIN OPTIMIZAREA ÎNCĂRCĂTURII

PreciseWash adaptează automat consumul de energie și setările în funcție de greutatea încărcăturii de rufe. Astfel, ciclurile de spălare sunt personalizate și puteți reduce consumul de energie, timp și apă cu până la 40% atunci când spălați încărcături mai mici.*

*Test intern pentru durată, consum de apă și energie al unui ciclu pentru bumbac la 30°C optimizat cu PreciseWash, pentru o încărcătură de 1 kg față de încărcătura maximă.
man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri