Despre AEG

INTOTDEAUNA CU O IDEE IN FATA

130 DE ANI DE INOVARE

AEG este intotdeauna cu o idee in fata. In 2017, am sarbatorit 130 de ani de cand aducem inovatia in casa dumneavoastra. Imbinand tehnologia inteligenta cu designul interactiv si urmand viziunea si filozofia de design ale lui Peter Behrens de la AEG – perfectiune in forma si functie. Vom continua sa inovam si suntem dedicati sa continuam traditia noastra si in viitor.

primul birou aeg

Privind inapoi

AEG a fost fondata sub denumirea Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität in 1883 de catre Emil Rathenau. O fuziune cu subsidiara Telefunken AG si achizitia ulterioara de catre Daimler AG si in final de catre Electrolux au facut din AEG compania care se gandeste la viitor inca de pe acum. Inovatia este in centrul a tot ceea ce facem la AEG. Aceasta sta la baza celor mai cunoscute inventii ale noastre, de la crearea primului frigider electric, la prima utilizare a tehnologiei cu pompa de caldura la uscatoarele de rufe. Este inspiratia din spatele materialelor noastre sustenabile. Este trecutul nostru. Si este viitorul nostru.

Privind inainte

Ziua de maine incepe azi. Modul in care mancam se va schimba. Modul in care ne imbracam se va schimba. Modul in care traim se va schimba. Stim cum tehnologia poate imbunatati lumea din jurul nostru. De aceea, ne asiguram ca aparatele noastre nu numai ca depasesc cerintele de azi, ci includ tehnologia de maine pentru a se potrivi cu cerintele dumneavoastra viitoare.

ceas

Forma si functionalitatea se combina

In 1907, arhitectul vizionar Peter Behrens a fost numit consultant artistic la AEG. Pentru munca sa la AEG, Behrens este considerat fondatorul designului industrial modern. Profesorul Behrens avea o filozofie de design simpla, insa puternica: ‘Perfekt in Form und Funktion’. El lucra neobosit pentru a crea nu numai cele mai functionale produse AEG, ci si cele mai atragatoare produse din punct de vedere estetic.

design modern

Forma si functia evolueaza

In fiecare aparat, veti gasi tehnologie inteligenta si design interactiv care va garanteaza performante si rezultate exceptionale de fiecare data. Veti descoperi ca o singura atingere redefineste rezultatele pe care le puteti obtine chiar acasa la dumneavoastra. Prin aparatele pe care le concepem, va oferim control deplin si garantam performante si rezultate exceptionale. De fiecare data.

Prin design, intelegem crearea de forme conforme cu caracteristicile obiectului si care prezinta avantajele noilor tehnologii

Peter Behrens

Arhitect si Consultant artistic AEG

TRECETI LA URMATORUL NIVEL

Proiectul "Eticheta de ingrijire"

Ingrijirea hainelor are o influenta mare asupra longevitatii acestora si asupra mediului. Insa, obiceiurile noastre de ingrijire nu s-au mai schimbat de foarte mult timp. In pofida faptului ca tehnologiile moderne, daca sunt folosite corect, pot prelungi viata hainelor si protejeaza mediul. Pentru a schimba acest lucru, AEG a initiat proiectul "Eticheta de ingrijire" si a lansat o noua eticheta de ingrijire - "A nu se spala prea intens".

The Next Black

AEG a produs "The Next Black" avand ca obiectiv anticiparea nevoilor viitoare de spalare si pentru a contribui la sustenabilitatea industriei textile. Un documentar de 45 de minute care exploreaza viitorul hainelor.

TASTEOLOGY

Transpuneti gustul la un nou nivel. "Tasteology" este un documentar care urmareste componentele gustului dintr-un nou punct de vedere. Am urmarit stiinta si experienta, nu doar aromele si ingredientele. Pe parcursul celor cinci episoade, speram sa va inspiram in bucatarie si in afara acesteia.

REZULTATE SUSTENABILE

Dorim sa schimbam lucrurile in directia corecta pozitionandu-ne ca cea mai buna companie de electrocasnice din lume, facand o diferenta pozitiva zilnica in vietile oamenilor si pentru planeta noastra.

Suntem ambitiosi in ceea ce dorim sa obtinem. Reducerea amprentei de carbon cu 50% si cresterea eficientei materialelor sunt doua domenii importante in care dorim sa facem diferenta in viitorul apropiat. Stim ca exista obstacole. Insa credem cu tarie ca lucrand impreuna pentru a gasi solutii sustenabile in beneficiul tuturor, vom continua sa facem o diferenta pozitiva – zilnic.

 • 1
  Solutii mai bune

  Prin solutii mai bune, intelegem furnizarea de produse si servicii care permit consumatorilor sa traiasca o viata mai buna in timp ce economisesc energie, apa si alte resurse.

 • 2
  Operatiuni mai bune

  Modul in care lucram la AEG asigura o fundatie sigura, eficienta si etica pentru ca oamenii nostri sa faca diferenta in lume.

 • 3
  Societate mai buna

  Indiferent unde suntem pe glob, AEG incearca sa construiasca societati mai bune prin ajutarea consumatorilor si furnizorilor si sustinand comunitatile locale.