Ghiduri de cumparare

Gasiti masina de spalat vase ideala pentru dumneavoastra

SPATIU & AMPLASARE

Masurati spatiul de care dispuneti pentru a va asigura ca alegeti o masina de spalat vase potrivita.

60 cm sau mai mult – Spatiu potrivit pentru o masina de spalat vase standard, care va va oferi cea mai mare capacitate de incarcare.
45-60 cm – O masina de spalat vase slim va va oferi o curatare perfecta.
Mai putin de 45 cm – O masina de spalat vase compacta va va oferi vase perfect curate si va incapea in spatiul de care dispuneti.

TIPURI DE MASINI DE SPALAT VASE

Masinile de spalat vase complet integrate sunt incorporate in mobilierul de bucatarie.
Masinile de spalat vase semiintegrate sunt, de asemenea, incorporate in mobilierul de bucatarie, dar panoul de control ramane vizibil.
Masinile de spalat vase independente pot fi pozitionate in orice spatiu liber din bucatarie, fara a fi incorporate in mobilier.

CAPACITATE

Capacitatea masinilor de spalat vase este exprimata in general in numar de seturi. Un set inseamna vasele folosite la o masa cu trei feluri de mancare si cafea.

12–15 seturi – Potrivite pentru familiile care primesc musafiri cu regularitate.
9 seturi – Disponibile in varianta slim si potrivite pentru cupluri sau pentru cei care dispun de o bucatarie mica.
6 seturi – O masina de spalat vase compacta este ideala daca mancati des in oras sau dispuneti de un spatiu limitat.

PROGRAME DE SPALARE

Pentru articole din sticla – Puteti lasa curatarea acestora in seama unei masini de spalat vase moderne. Cautati functionalitati care ofera stabilitate si protectie suplimentare, cum sunt SoftSpikes si SoftGrips.

Pentru cratite – Pentru curatarea reziduurilor de pe cratite si tigai, optati pentru un model cu un program intensiv la 70°C, pentru rezultate perfecte, igienice in mai putin de 90 de minute. 

Pentru o incarcatura mixta – Unele masini va permit sa variati intensitatea si temperatura in functie de raft, astfel incat sa puteti spala articole delicate in raftul de sus, in timp de cratitele si tigaile murdare sunt curatate dedesubt in acelasi program.

USURINTA IN UTILIZARE

Exista cateva optiuni care va ajuta sa curatati vasele mai usor intr-o zi aglomerata:

ComfortLift® – Incarcati si descarcati masina de spalat vase cu cea mai mare usurinta. Mecanismul inovator ComfortLift® va permite sa ridicati cosul inferior pana la o inaltime convenabila.
Pornire programata – O masina cu functie de pornire programata va permite sa controlati momentul la care incepe un program de spalare, astfel incat sa se potriveasca programului dumneavoastra.
Spalare rapida - 30 min – Vase curate in doar 30 de minute.

ENERGIE

Certificarile de eficienta energetica se incadreaza intre A+++ (cea mai mare eficienta) si G (cea mai scazuta eficienta). Optati pentru o masina de spalat vase incadrata in clasa A+ sau intr-o clasa mai buna pentru a beneficia de costuri scazute in ceea ce priveste consumul de apa si energie.

Unele masini de spalat vase beneficiaza de un sistem unic de economisire a apei, care reduce consumul de apa cu pana la 6,5 l pentru fiecare spalare.

ALEGETI APARATUL POTRIVIT

De la masini cu o capacitate mare, potrivite familiilor numeroase, la aparate cu functionalitati avansate, la AEG veti gasi masina de spalat vase ideala pentru dumneavoastra.​ ​

Explorati masinile de spalat vase