Ghiduri de cumparare

Gasiti uscatorul de rufe ideal pentru dumneavoastra

SPATIU SI AMPLASARE

Indiferent dacă alegeti un uscator de rufe independent sau unul incorporabil, pentru a se incadra in stilul incaperii, trebuie sa va asigurati ca aveti suficient spatiu pentru acesta.

Cat spatiu aveti la dispozitie?

60 cm latime - Un uscator de rufe standard va incapea in acest spatiu
< 60 cm latime – Un uscator de rufe compact este perfect pentru spatiile mai mici – il puteti prinde de perete pentru a folosi la maximum spatiul. Alternativ, daca aveti o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, puteti monta uscatorul peste aceasta.

Sfat util: Dispuneti de un spatiu limitat? Puteti cumpara un combo compact 2-in-1 masina de spalat rufe cu uscator.

CAPACITATE

Capacitatea masinii de spalat rufe si volumul incarcaturii

De cate ori pe saptamana folositi uscatorul de rufe?
< 4 ori/saptamana – daca spalati saptamanal doar cateva incarcaturi mici, un uscator de 4-6 kg este ideal pentru dumneavoastra
De 
4-6 ori/saptamana – o capacitate de 7 kg este ideala, permitand si uscarea unor articole mai mari, cum ar fi pilote si jachete

De 6+ ori/saptamana – alegeti un uscator de rufe cu o capacitate de 8+ kg daca spalati si uscati des

Sfat important: Incercati sa nu umpleti excesiv uscatorul - daca au spatiu, hainele se usuca mai rapid. Daca aveti dubii, alegeti un uscator de rufe cu o capacitate mai mare decat v-ar trebui in mod normal.

TESATURI

Ce uscati?

Delicate – Alegeti un uscator de rufe cu SensiDry, care va ajuta sa uscati in siguranta articolele delicate preferate
Lana – Alegeti un uscator de rufe cu certificare Woolmark

CALCAREA RUFELOR

Petreceti mai putin timp calcand rufe

Alegeti un uscator de rufe cu control al umiditatii ProSense si lasati rufele putin umede pentru a face mai usoara calcarea acestora. Alternativ, puteti opta pentru un uscator de rufe cu abur, pentru a evita complet calcarea rufelor.

EFICIENTA

Economisiti energie cu un uscator eficient din punct de vedere energetic

Uscatoarele sunt clasificate in clase de la A la G pentru eficienta energetica (clasa A fiind cea mai economica si ecologica). Cu cat uscatorul este mai eficient, cu atat mai importante vor fi economiile de bani si energie electrica de-a lungul anilor.

ALEGETI USCATORUL DE RUFE

De la masinile cu tambur mare dedicate familiilor, la aparate complexe cu functie de conectare, la AEG, gasiti uscatorul de rufe ideal pentru dumneavoastra.