Ghiduri de cumparare

Gasiti masina de spalat rufe ideala pentru dumneavoastra

SPATIU SI AMPLASARE

Indiferent daca alegeti o masina de spalat rufe independenta sau una incorporabila, pentru a se incadra in stilul incaperii, trebuie sa va asigurati ca aveti suficient spatiu pentru aceasta.

Cat spatiu aveti la dispozitie?

60-48 cm latime – recomandam o masina de spalat rufe cu incarcare frontala
48-34 cm latime – o masina de spalat rufe ingusta cu incarcare frontala va incapea perfect in acest spatiu
45-40 cm latime – uitati-va dupa o masina de spalat rufe cu incarcare verticala

Sfat important: Daca dispuneti de un spatiu limitat, puteti avea in vedere sa cumparati un combo 2-in-1 masina de spalat rufe cu uscator. Daca doriti sa puneti un uscator peste masina de spalat rufe, aceasta trebuie sa fie cu incarcare frontala.

CAPACITATE

De cate ori pe saptamana folositi masina de spalat rufe?

De mai putin de 4 ori pe saptamana – o masina de spalat rufe de 5-6 kg va fi suficienta daca nu spalati des articole mari, cum ar fi jachete sau pilote
De 4-6 ori pe saptamana – o masina de spalat rufe de 7 kg vi se potriveste perfect
De 6+ ori pe saptamana – reduceti numarul de spalari prin alegerea unei masini de capacitate mare (8+ kg)

TIMP SI CONFORT

Cand spalati rufele?
Selectati o masina cu pornire programata pentru a intarzia pornirea programului de spalare pana la o ora convenabila: noaptea tarziu sau dimineata devreme, pentru facturi mai mici la curent.

USCAREA RUFELOR

Cum uscati hainele?
Alegeti o masina de spalat rufe cu un program rapid de centrifugare pentru durate mai scurte de uscare. Cu cat rufele se rotesc mai rapid in timpul programului de spalare, cu atat se elimina mai multe apa din acestea, necesitand un timp de uscare mai scurt.

Sfat util: Nu uitati sa alegeti un program de centrifugare mai lent pentru hainele si articolele delicate, pentru ca acestea sa isi pastreze forma mai mult timp. Masinile noastre de spalat rufe cu tehnologia ÖKOMix protejeaza fiecare fibra.

ALEGETI APARATUL POTRIVIT

De la masinile cu tambururi mari dedicate familiilor, la aparate complexe cu functie de conectare, la AEG veti gasi masina de spalat rufe ideala pentru dumneavoastra.