Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG SERIA 6000 Ruby, Capacitate 9 kg, 1400 rpm, clasă energie A, Tehnologie ProSense, motor EcoInverter. Certificare WoolmarkBlue+Ariel/Lenor+Swissatest.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Adapteaza automat durata de spalare si consumul de energie si apa strict in functie de marimea incarcaturii de rufe.

Masinile de spalat din noua serie AEG 6000 ProSense Ruby adapteaza in mod automat durata programului si consumul de energie si apa la cantitatea de rufe introdusa la spalare, indiferent ca este vorba de o singura camasa sau rufele pentru o intreaga saptamana.

PROSENSE® REDUCE CU APROX. 30% TIMPUL, APA ȘI ENERGIA* NECESARE PRIN OPTIMIZAREA ÎNCĂRCĂTURII

ProSense® cântărește automat încărcătura pentru un ciclu personalizat. Poate reduce durata, apa și energia consumate cu până la 30%*. Senzorii ajustează exact duratele de spălare, oferind un tratament optim fiecărui articol. Hainele își păstrează astfel acea senzație de prospețime și nou.

*Test intern pentru durată, consum de apă și energie al unui ciclu pentru bumbac la 30°C optimizat cu ProSense, pentru o încărcătură de 1 kg față de încărcătura maximă.

Mai multa flexibilitate cu ajutorul TimeSave Plus-spalare eficienta in cel mai scurt timp posibil.

Prin simpla apasare a tastei TimeSave o data sau de doua ori, reduceti durata programului de spalare la minimul posibil.

PROGRAMUL DE IGIENIZARE ELIMINĂ PESTE 99,99% DIN BACTERII ȘI VIRUSURI*

Programul de igienizare certificat de Swissatest constă într-un ciclu de spălare de înaltă performanță, care elimină peste 99,99% din bacteriile și virusurile* de pe haine. Menținând temperatura de spălare peste 60°C, poți reduce, de asemenea, și alergenii.

* Testat pentru Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și MS2 Bacteriophage în cadrul unui test extern efectuat de Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 202120117)

MIXLOAD 69 MIN PERSONALIZEAZĂ CICLURILE DE SPĂLARE ȘI ECONOMISEȘTE TIMP

Programul MixLoad 69 min ajustează consumul de energie în funcție de greutatea încărcăturii la spălarea zilnică a unor încărcături mixte. Spală hainele la 30°C în doar 69 de minute. Performanțe optime și rezultate de curățare remarcabile cu MixLoad 69 min.

Motorul Inverter - durabil si eficient energetic.

Experimentati o spalare efiecienta pentru un timp indelungat cu ajutorul motorului Inverter care este proiectat pentru un consum extrem de redus de energie.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels