Detalii produs

Masina de spalat rufe SERIA 9000 Ruby, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Tehnologie SoftWater (dedurizare apa)+ OkoMix+ProSteam+ProSense, conectivitate Wi-Fi prin aplicatia MyAEG Care, motor Inverter cu magnet permanent,dozator 2 x 1 (detergent/balsam + sare).
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

REDEFINIȚI SPĂLAREA CU APĂ PURIFICATĂ. PĂSTRAȚI SENZAȚIA DE NOU A HAINELOR

Mașina de spălat AbsoluteCare® 9000 utilizează tehnologia noastră unică și revoluționară de filtrare și purificare a apei, ceea ce permite spălarea hainelor fără estomparea culorilor.* Oferiți hainelor dvs. cea mai bună îngrijire prin reducerea contracției țesăturilor, împiedicând pierderea formei.**

*Test extern pentru rezistența culorii pe poliester negru după 50 de cicluri la 30 de grade cu Softwater **Test intern care arată o contracție mai mică a țesăturilor din bumbac spălate cu tehnologia SoftWater, folosind apă dură la un ciclu pentru bumbac față de utilizarea de apă dură nefiltrată.

ABSOLUTECARE® CU TEHNOLOGIE SOFTWATER. FĂRĂ DECOLORARE.* FORME PROTEJATE**

Protejează țesăturile și culorile. Tehnologia Softwater filtrează mineralele dure din apa de spălare, ceea ce reduce decolorarea hainelor pentru primele 50 de spălări*, dar și pierderea formei acestora.** Astfel, tehnologia ajută hainele să reziste mai mult timp și oferă o protecție superioară a culorilor.

„*Test extern pentru rezistența culorii pe poliester negru după 50 de cicluri la 30 de grade cu Softwater **Test intern care arată o contracție mai mică a țesăturilor din bumbac spălate cu tehnologia SoftWater, folosind apă dură la un ciclu pentru bumbac față de utilizarea de apă dură nefiltrată”.

ABSOLUTEWASH 49 MIN CURĂȚĂ LA 30°C ȘI ASIGURĂ ÎNDEPĂRTAREA COMPLETĂ A PETELOR*

AbsoluteWash 49 min este un program puternic, care curăță în profunzime hainele la 30°C în mai puțin de 1 oră. Acesta filtrează apa pentru a spori puterea detergentului, asigurând o îndepărtare completă a petelor.* Astfel, utilizează cu 30% mai puțină energie pentru spălarea hainelor.

*Testul extern pentru programul AbsoluteWash 49 min la 30°C cu o încărcătură de 5 kg demonstrează o îndepărtare 100% a celor mai frecvent întâlnite 59 de pete într-o gospodărie.

NIVEL SUPERIOR DE INTERACȚIUNE CU ELECTROCASNICELE PREVĂZUTE CU AEGCONNECTED

Utilizați aplicația My AEG Care pentru a personaliza setările și a obține sfaturi și sugestii. Personalizați ciclurile de spălare și trimiteți instrucțiuni aparatului pentru a-l adapta nevoilor și obiceiurilor dumneavoastră. Îngrijire inteligentă și ușoară direct de pe smartphone.

CURĂȚARE EFICIENTĂ ÎN MAI PUȚIN DE 1 ORĂ LA DOAR 30 °C

PowerCare utilizează o tehnică unică pentru a pre-amesteca rapid detergentul, asigurându-se că acesta este pulverizat uniform pe haine pentru ca dvs. să obțineți rufe remarcabil de curate. Activarea detergentului la 30 °C cu rezultate remarcabile în mai puțin de o oră.

HAINE REÎMPROSPĂTATE,* CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur. Pentru acea senzație plăcută a hainelor proaspăt spălate.

*Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels