Cuptor cu abur
8 din 8
  • Fiecare masa ar trebui sa reprezinte o experienta. Am creat cuptorul SteamPro cu asta in minte. Acesta are trei moduri de gatire - caldura, abur si o combinatie din cele doua. In modul combinat, acesta va calcula cu exactitate in mod automat combinatia adecvata de caldura si abur. Ceea ce inseamna ca exteriorul mancarii va fi permanent auriu si crocant iar interiorul permanent moale si suculent. Indiferent daca prajiti sau frigeti carnea la gratar, coaceti paine, creati deserturi delicate sau folositi functia SousVide pe care o furnizam restaurantelor profesioniste din toata lumea - puteti fi increzatori ca veti trece cu gatitul la un nou nivel.

    • Document_ELURL_PDF
  • Fiecare masa ar trebui sa reprezinte o experienta. Am creat cuptorul SteamPro cu asta in minte. Acesta are trei moduri de gatire - caldura, abur si o combinatie din cele doua. In modul combinat, acesta va calcula cu exactitate in mod automat combinatia adecvata de caldura si abur. Ceea ce inseamna ca exteriorul mancarii va fi permanent auriu si crocant iar interiorul permanent moale si suculent. Indiferent daca prajiti sau frigeti carnea la gratar, coaceti paine, creati deserturi delicate sau folositi functia SousVide pe care o furnizam restaurantelor profesioniste din toata lumea - puteti fi increzatori ca veti trece cu gatitul la un nou nivel.

    • Document_ELURL_PDF
  • Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., butonul PlusSteam al acestui cuptor SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire. Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged. In afara de a coace paini crocante si gustoase, briose si placinte - si puiul rotisat, coastele pe gratar si lasagna dvs. se vor gati, de asemenea, delicios si uniform.

    • Document_ELURL_PDF
  • Cuptorul SteamBoost cu functia FullSteam sporeste aromele mancarurilor. Acesta functioneaza la fel ca un cuptor traditional, avand beneficiul suplimentar al utilizarii aburului. Astfel, mancarea devine cu adevarat interesanta, deoarece caldura o face sa fie aurie si crocanta. Introducerea aburului face toata diferenta. Acesta blocheaza in interior toata umiditatea naturala pentru ca mancarurile, inclusiv carnea, pestele, tocanele si legumele sa fie moi si suculente. Este vorba doar despre gust, mult gust.

    • Document_ELURL_PDF
  • Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., butonul PlusSteam al acestui cuptor SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire. Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged. In afara de a coace paini crocante si gustoase, briose si placinte - si puiul rotisat, coastele pe gratar si lasagna dvs. se vor gati, de asemenea, delicios si uniform.

    • Document_ELURL_PDF
  • Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., butonul PlusSteam al acestui cuptor SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire. Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged. In afara de a coace paini crocante si gustoase, briose si placinte - si puiul rotisat, coastele pe gratar si lasagna dvs. se vor gati, de asemenea, delicios si uniform.

    • Document_ELURL_PDF
  • Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., butonul PlusSteam al acestui cuptor SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire. Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged. In afara de a coace paini crocante si gustoase, briose si placinte - si puiul rotisat, coastele pe gratar si lasagna dvs. se vor gati, de asemenea, delicios si uniform.

    • Document_ELURL_PDF
  • Aditional fata de toate functiile standard ale cuptorului dvs., butonul PlusSteam al acestui cuptor SteamBake adauga abur la inceputul procesului de gatire. Gatirea cu abur pastreaza aluatul umed la suprafata pentru a produce o culoare aurie si o crusta gustoasa, in timp ce miezul ramane moale si fraged. In afara de a coace paini crocante si gustoase, briose si placinte - si puiul rotisat, coastele pe gratar si lasagna dvs. se vor gati, de asemenea, delicios si uniform.

    • Document_ELURL_PDF