pulover albastru din lana

CUM SA SPALATI HAINELE DIN LANA

Conceputa sa fie durabila, lana reprezinta o adevarata investitie, daca stiti sa aveti grija de ea. Fie ca este vorba de un palton elegant sau un pulover de zi cu zi, urmand sfaturile de mai jos, veti reusi sa le mentineti in cea mai buna stare ani la rand. 

 • program de lana masina de spalat aeg
  1
  SPALATI HAINELE DIN LANA IN MASINA DE SPALAT

  Daca masina dvs. de spalat rufe nu are un program special pentru hainele din lana, va recomandam sa folositi un program cu temperatura joasa. De asemenea, asigurati-va ca toate hainele din lana sunt spalate intoarse pe dos.

 • pulover alb din lana
  2
  ALEGETI DETERGENTUL POTRIVIT

  Evitati sa folositi detergenti cu actiune puternica, detergenti 'bio' cu enzime sau orice detergent care contine clor. Folositi un detergent special conceput pentru hainele din lana.

 • pulovere colorate din lana
  3
  CUM DEPOZITATI CORECT ARTICOLELE DIN LANA

  Depozitati puloverele din lana impaturite, pe raft, pentru a le proteja impotriva deformarii. Daca trebuie sa le agatati, folositi umerase special concepute pentru lana, pentru maximum de suport. 

USCATI HAINELE DIN LANA

Uscatoarele AbsoluteCare sunt prevazute cu un program special conceput pentru lana. Miscarea speciala a tamburului mentine hainele lipite de tambur, pentru rezultate la fel de bune precum uscarea pe orizontala. Astfel, puteti avea incredere ca hainele dvs. preferate de lana nu vor intra la apa si nici nu se vor deforma sau deteriora. 

Articole recomandate

 • CUM SA SPALATI HAINELE DIN FLEECE
  bluza fleece helly hansen
 • CUM SA SPALATI GECILE CU PUF
  geaca cu puf
 • CUM SA MENTINETI CULORILE VII
  rochie rosie