ROCHIE ROSIE

CUM SA MENTINETI CULORILE VII

Culorile vii se pot estompa si isi pot pierde stralucirea mai repede decat culorile inchise sau culoarea alba. Insa, daca le spalati cu grija, va puteti bucura mai mult timp de hainele dvs. preferate in cele mai vibrante culori. 

 • rufe sortate pe culori
  1
  PUTETI SPALA HAINELE COLORATE IMPREUNA CU CELE ALBE?

  Va recomandam sa sortati hainele dupa culoare - hainele mov, rosii si portocalii pot fi spalate impreuna, la fel si hainele albastre cu cele verzi. Hainele albe trebuie spalate separat - iar daca un articol are o culoare aparte, care nu se incadreaza in niciun grup, spalati-l la mana. 

 • turnati detergent pe pata
  2
  INDEPARTATI PETELE

  Unele pete au nevoie de atentie suplimentara: verificati eticheta si aplicati putin detergent pe pata, dupa care clatiti usor cu apa. Evitati programele cu temperaturi mari, deoarece acestea nu indeparteaza petele si nici transferurile de culoare.

 • articol de imbracaminte albastru
  3
  SPALATI HAINELE PE DOS

  Intotdeauna intoarceti hainele pe dos pentru a minimiza uzura fibrelor si asigurati-va ca lasati destul spatiu (cat o palma) intre haine si partea superioara a tamburului. Alegeti un ciclu de spalare delicata sau la temperatura medie (maxim 30).

CUM SA SPALATI HAINE, FARA CULORI ESTOMPATE

Sistemul SoftWater purifica apa pentru ca detergentul sa functioneze cu eficienta maxima, chiar si la temperaturi scazute. Un ciclu de spalare delicat, dar eficient, mentine hainele dvs. la fel de stralucitoare ca la inceput. Apa face diferenta: un sistem unic de filtrare indeparteaza mineralele si impuritatile pentru o spalare delicata, dar profunda. 

Articole recomandate

 • CUM SA SPALATI HAINELE SPORTIVE
  haine sportive
 • CUM SA SPALATI CAMASILE - 3 SFATURI UTILE
  camasa alba
 • CUM SA SPALATI ARTICOLELE DIN DENIM
  blugi albastri