geaca rosie cu puf

CUM SA SPALATI GECILE CU PUF

Daca aveti grija de geaca dvs. cu puf, si ea va avea grija de dvs. Adaugati mingi speciale in cuva uscatorului pentru a impiedica umplutura din pene sa se adune prin colturile gecii. Astfel, veti fi mereu protejat de frig si umezeala.

 • program geaca cu puf masina de spalat rufe
  1
  SPALATI LA TEMPERATURA JOASA

  Spalati geaca cu puf folosind un program delicat cu temperatura joasa si selectati clatire suplimentara pentru a indeparta orice urma de detergent.

 • mingi pentru uscator
  2
  PERNE SI PLAPUMI CU PUF

  Pentru cel mai bun rezultat la uscare, folositi programul special pentru lana. Daca masina dvs. de spalat rufe nu are un program pentru lana, alegeti un ciclu lung de spalare la temperatura medie si folositi mingii speciale pentru uscator pentru a va asigura ca umplutura va fi distribuita si uscata uniform. Nu le scoateti din uscator pana nu sunt 100% uscate. 

 • geaca rosie cu puf
  3
  PROTEJATI-VA GEACA CU PUF

  Spalati geaca cu puf separat de alte haine, goliti buzunarele si inchideti buzunarele cu scai si toate fermoarele, pentru a proteja geaca in timpul curatarii si uscarii.

TEHNOLOGIE 3DSCAN. USCARE PRECISA

Tehnologia 3DScan ingrijeste la superlativ toata garderoba dvs.. Umiditatea din interiorul hainelor este detectata cu ajutorul senzorilor cu pana la 5 centimetri in adancime. Spre deosebire de uscatoarele obisnuite, uscatoarele cu 3DScan continua ciclul pana cand si hainele voluminoase sunt uscate cu precizie - fara sa mai fie nevoie sa le uscati natural. Acest lucru asigura mentinerea aspectului unic al gecii cu puf si o izolare termica cu pana la 30% mai buna, comparativ cu uscarea naturala.

Articole recomandate

 • CUM SA SPALATI CAMASILE - 3 SFATURI UTILE
  camasa alba
 • CUM SA SPALATI HAINELE DIN LANA
  pulover din lana
 • CUM SA SPALATI HAINELE SPORTIVE
  haine sportive