pereche de blugi

CUM SA SPALATI HAINELE DIN DENIM

O pereche frumoasa de blugi e mai mult decat un articol esential in garderoba dvs. - este o adevarata investitie. Iar daca il ingrijiti inteligent, denimul va arata din ce in ce mai bine, purtare dupa purtare. 

 • blugi albastri
  1
  CUM SPALATI HAINELE DIN DENIM, FARA TRANSFER DE CULOARE

  Spalati separat blugii de haine albe sau colorate, deoarece este posibil sa se transfere culoarea. Folositi, in schimb, programul special pentru toate articolele din denim.

 • eticheta blugi
  2
  SPALATI HAINELE NOI DIN DENIM - CITITI ETICHETA

  Unii producatori recomanda sa spalati perechea noua de blugi prima oara la mana: intoarceti blugii pe dos, turnati putin detergent lichid in apa si lasati-i sa stea la inmuiat timp de 45 de minute, intorcandu-i ocazional, cu grija. Apoi clatiti-i bine cu apa rece si intindeti-i la uscat. 

 • sertar detergent
  3
  DETERGENT PENTRU DENIM

  Spalati blugii preferati cu detergentul potrivit. Veti gasi mai multe tipuri de detergenti pentru hainele colorate. Detergentii lichizi sau capsulele cu detergent se impaca cel mai bine cu denimul, deoarece sunt mult mai delicate cu culorile.

Spalati si ingrijiti denimul

Sistemul ÖKOmix ingrijeste hainele din denim, in timp ce le curata. Spre deosebire de alte masini de spalat rufe care amesteca detergentul si balsamul in cuva, sistemul ÖKOmix le dizolva in prealabil in apa inainte sa ajunga la haine, pentru o spalare mai blanda, dar profunda.

Articole recomandate

 • CUM SA SPALATI HAINELE DIN FLEECE
  bluza fleece helly hansen
 • CUM SA SPALATI GECILE CU PUF
  geaca cu puf
 • CUM SA SPALATI HAINELE DIN LANA
  pulover din lana