O noua era in tehnologia si designul ingrijirii rufelor

O noua era in tehnologie si design

Exista o noua abordare revolutionara asupra ingrijirii articolelor preferate din garderoba dumneavoastra. Mixul inovator de stiinta si informatii de la clienti realizat de AEG transforma ingrijirea rufelor intr-o experienta mai complexa decat o simpla curatare. In sfarsit, puteti ingriji chiar si cele mai delicate articole de imbracaminte cu tehnologia care protejeaza cu adevarat fibrele, culorile si texturile.

O femeie poartă o bluză de mătase spălată delicat

Inovatie intuitiva, design stilat

Va asteapta o experienta fara precedent, deoarece calitatea superioara si avansul tehnologic se combina cu designul german stilat pentru a va oferi inovatie de ultima ora. Noua noastra gama pentru ingrijirea rufelor nu este doar o reinventare a produselor noastre. Este o reinventare a ingrijirii rufelor in sine. Pentru ca la AEG, suntem mereu cu un pas inainte.

Un prim plan cu o rotiță stilată de comandă
 • O animație care prezintă funcții de stil complementare ale noilor mașini de spălat rufe și uscătoare
  1
  Perechile perfecte

  Bucurati-va de simetria stilata a designului si de tehnologiile complementare de ingrijire atunci cand ii alaturati masinii dumneavoastra de spalat rufe uscatorul corespunzător.

 • O animație care prezintă efectul stilat de turbină din hubloul ușii
  2
  Stil premium

  Curbele line intalnesc elemente de design ergonomic premium intr-o carcasa metalica de impact - deoarece si tehnologia de ingrijire a rufelor poate avea un aspect placut.

 • O animație care prezintă simetria panoului de comandă digital
  3
  Comenzi inteligente

  Detineti controlul deplin cu ajutorul unei interfete atragatoare, prin care se navigheaza usor si care raspunde rapid la comenzi.

Tehnologie unica pentru fiecare serie

Fiecare serie de masini de spalat rufe si uscatoare de rufe beneficiaza de propria sa tehnologie unica. Cu cat numarul unei serii este mai mare, cu atat masinile de spalat ofera un nivel mai avansat de ingrijire a tesaturilor. Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam sa folositi masina dumneavoastra de spalat rufe impreuna ca uscatorul de rufe corespunzator - o pereche castigatoare, care imbunatateste garantat modul de ingrijire a hainelor.

Seriile noastre de masini de spalat rufe

Descoperiti toate masinile de spalat rufe

 • Seria 6000 cu Tehnologie ProSense®
  Seria 6000 cu tehnologie ProSense®

  Senzorii inteligenti detecteaza automat volumul incarcaturii, optimizeaza durata, precum si consumul de apa si energie necesare pentru a realiza un ciclu de spalare. Indiferent daca incarcatura este completa sau spalati o singura camasa, hainele nu vor fi niciodata spalate prea intens.

  Vizualizati masina de spalat rufe din Seria 6000

 • Seria 7000 cu Tehnologie ProSteam®
  Seria 7000 cu tehnologie ProSteam®

  Petreceti mai putin timp calcand haine si bucurati-va de eliminarea cutelor in proportie de pana la 30% cu noua masina PlusSteam care completeaza ciclul de spalare cu abur pentru a netezi, improspata si ingriji hainele.

  Vizualizati masina de spalat rufe din Seria 7000

 • Seria 8000 cu Tehnologie ÖKOMix
  Seria 8000 cu tehnologie ÖKOMix

  Este prima tehnologie de spalare automata a rufelor care distribuie detergentul si balsamul de rufe complet uniform – asigurandu-se ca acestea ajung la tesatura si curata si ingrijesc fiecare fibra.

  Vizualizati masina de spalat rufe din Seria 8000

Seria noastra de uscatoare de rufe

Descoperiti toate uscatoarele de rufe

O comparație între două pulovere din lână care arată că au intrat la apă versus nicio intrare la apă cu Sistemul AbsoluteCare® de la AEG

Protectorul puloverelor din lana

Nu ati indraznit niciodata sa uscati la uscator lana, matasea sau articolele de exterior? Acum, puteti usca la uscator tot ce spalati, cu ajutorul programelor de uscare personalizate care ofera ingrijire speciala chiar si celor mai delicate tesaturi. Cu uscatoarele de rufe din Seria 8000 cu sistem AbsoluteCare®, programul nostru special pentru lana replica procesul delicat de uscare in plan orizontal – pentru ca puloverul dumneavoastra preferat cu indicatia "exclusiv spalare manuala" sa poata fi uscat in uscator, cu garantia ca nu va intra la apa.

Uscătoarele de rufe din Seria 8000
O bluză de mătase cu un colier din aur

Punem sub semnul intrebarii obiceiurile invechite de ingrijire a rufelor

Pentru ca hainele sa arate ca noi spalare dupa spalare, trebuie sa aveti incredere in masina de spalat si in uscatorul de rufe. In sfarsit, cu AEG, puteti spala si usca automat chiar si cele mai delicate tesaturi — bluze de matase, pulovere din lana, echipamente impermeabile de exterior — fara sa va temeti ca le distrugeti.