Descoperiti

Masini de spalat rufe

Simbol de program ÖKOPower la mașina de spălat rufe

Curatare perfecta in mai putin de o ora

Masinile noastre de spalat rufe din Seria 8000 prevazute cu tehnologia rapida ÖKOMix au acum un nou program de spalare ÖKOPower. Acesta dureaza doar 59 de minute si are rezultate extraordinare la spalare, cu un consum minim de energie pe durata programului.

Tehnologia ÖKOMix

Garanteaza distributia 100% uniforma a detergentului si balsamului, ca nici o alta masina de spalat rufe

Masinile de spalat rufe AEG din Seria 8000

Protejati fiecare fibra

Tratati hainele bine si acestea vor ramane la fel de vibrante ca in ziua in care le-ati cumparat. Seria 8000 de la AEG cu tehnologie ÖKOMix amesteca detergentul cu apa, apoi balsamul cu apa, inainte ca acestea sa intre in tambur. Este prima tehnologie pentru masina de spalat rufe care distribuie detergentul si balsamul complet uniform. Aceasta distributie uniforma permite o spalare mai profunda si mai rapida deoarece detergentul si balsamul ajung la haine deja activate — garantand pentru prima data ca fiecare fibra este spalata si ingrijita corespunzator.

O jachetă albastră impermeabilă
Animație care arată perechea perfectă dintre mașinile de spălat rufe și uscătoarele AEG

Echipa de vis

Folositi impreuna sistemele de tratare a rufelor din Seria 8000 de la AEG pentru a beneficia de tehnologia ÖKOMix si de revolutionarul sistem AbsoluteCare®. Descoperiti o ingrijire atat de delicata, incat poate fi asemanata cu spalarea manuala si cu uscarea in plan orizontal pentru toate articolele delicate si catifelate. Chiar si tesaturile facute sa respire isi restaureaza membrana hidrofuga cu noile programe inovatoare pentru articole de exterior. Culorile, texturile si fibrele sunt protejate mai bine ca niciodata.

Vizualizati masinile de spalat rufe si uscatoarele din Seria 8000

Pot sa spal lana la masina?

Poate credeti ca este imposibil, insa Woolmark, principala autoritate din lume in domeniul lanii, nu este de acord cu asta. Acestia au testat masinile noastre si le-au certificat ca fiind suficient de delicate pentru a spala articolele dumneavoastra din lana. Astfel, atunci cand vedeti eticheta Woolmark, puteti avea incredere ca puloverul dumneavoastra preferat din lana cu indicatia „exclusiv spalare manuala” poate fi spalat in siguranta la masina de spalat rufe.

Seriile noastre de masini de spalat rufe

Spalati cu incredere chiar si cele mai delicate haine cu noua gama pentru rufe de la AEG. Am combinat stiinta cu informatiile primite de la consumatori pentru a oferi o experienta mai complexa decat o simpla spalare. Un mod complet revolutionar de a ingriji hainele prin protejarea fibrelor, culorilor si texturilor.

Un grafic comparativ care arată diferitele funcții ale mașinilor de spălat rufe AEG

Un nivel de ingrijire pentru fiecare nevoie

 • Simbol pentru Tehnologia ProSense®
  Economie de apa si energie

  Tehnologia ProSense® din masinile noastre de spalat rufe din Seria 6000 masoara automat fiecare incarcatura pentru a oferi un program de spalare personalizat, cu o durata potrivita.

  Vizualizati masina AEG 6000

 • Simbol pentru Tehnologia ProSteam®
  Fara cute si mirosuri

  Seria noastră 7000 cu tehnologie ProSteam® are o noua optiune ProSteam pentru completarea programului de spalare care foloseste aburul. Rezultatul: mai putine cute, mai putin de calcat. Hainele sunt improspatate si mirosurile - indepartate.

  Vizualizati masina AEG 7000

 • Simbol pentru Tehnologia ÖKOMix
  Cea mai profunda curatare

  Tehnologia ÖKOMix din Seria 8000 este prima tehnologie de spalare care distribuie detergentul si balsamul complet uniform, astfel incat acestea ajung la, curata si ingrijesc fiecare fibra.

  Vizualizati masina AEG 8000

La patru ace, fara efort

Sa va imbracati la patru ace poate presupune mult timp, insa cu tehnologia ProSteam®, puteti debifa una dintre etapele de pe lista. Masinile noastre din Seria 7000 includ un program de improspatare cu abur. Aceasta functie va permite sa improspatati rapid hainele delicate si sa reduceti numarul de vizite la curatatoria chimica.

Haine clasice pe care le puteti pastra

Fibrele de calitate din articolele clasice preferate din garderoba dumneavoastra au nevoie de o atentie speciala pentru a face fata uzurii zilnice. Tehnologia ProSense® din Seria 6000 cantareste fiecare incarcatura si calculeaza de cat timp, apa si energie este nevoie. Aceasta reduce uzura prin realizarea unei spalari profunde, fara a supune hainele unor miscari mecanice excesive.