Descoperiti

Uscatoare de rufe

Seria 8000

Uscatoarele noastre din Seria 8000 au cea mai mare capacitate din gama AEG, functionand cu incarcaturi de pana la 9 kg

Uscător din Seria 8000 de la AEG

Protectorul puloverului din lana

Indrazniti sa uscati toate hainele cu uscatoarele din Seria 8000 — chiar si cel mai fin pulover din lana. Uscatoarele noastre de rufe acreditate de Woolmark sunt dotate cu un sistem unic AbsoluteCare®, un program specializat care controleaza cu precizie miscarea si temperatura din tamburul uscatorului. Articolele delicate din lana cu indicatia „exclusiv spalare manuală” sunt tinute intinse pe tambur in timpul rotatiilor pentru a replica uscarea in plan orizontal. Puloverele isi vor pastra forma si textura, faraa intra la apa.

Reimprospatati si consolidati

Pregatiti-va imbracamintea de exterior pentru orice provocare cu sistemul AEG AbsoluteCare®. Deseori, uscatoarele de rufe par a fi complet nepotrivite pentru tesaturile pretentioase, insa abordarea noastra este diferita. Seria 8000 include un program inovator pentru articole de exterior cu un control precis al duratei si un reglaj fin al temperaturii pentru a restabili impermeabilitatea membranei tesaturilor de exterior mai bine decat uscarea la aer — pentru functionalitate pe care va puteti baza.

La fel de delicata ca uscarea naturala

Redefiniti uscarea automata pentru fiecare tesatura din garderoba dumneavoastra cu Seria 8000 cu sistem AbsoluteCare®. Acesta are grija de fibre si le usuca la viteza redusa, pentru ca inclusiv articolele din matase 100% sa isi pastreze forma si sa aiba mai putine cute decat in urma uscarii naturale la aer.

O imagine comparativă cu un uscător tradițional și tehnologia SensiDry. SensiDry are un ventilator de răcire și un debit de aer mai mare pentru a proteja hainele.
Tehnologia SensiDry®

Protejati texturile si reduceti uzura cu temperaturi reduse, care sunt sigure si aduc economii de energie.

Hainele raman ca noi pentru mai mult timp

Unele uscatoare de rufe va pot deteriora hainele. Insa nu si ale noastre. Uscatoarele AEG din Seria 8000 folosesc tehnologia SensiDry®, eficienta din punct de vedere energetic si care usuca delicat hainele la o temperatura redusa aproape la jumatate fata de temperatura din uscatoarele conventionale. Senzorii de precizie monitorizeaza programul de uscare pentru a se asigura ca hainele nu sunt niciodata supuse unei calduri excesive. Aceasta inseamna ca hainele isi vor pastra pentru mult timp textura initiala.

 

Seriile noastre de uscatoare de rufe

Uscati cu incredere la uscatorul de rufe chiar si cele mai delicate haine cu noua gama de aparate de la AEG. Am combinat stiinta cu informatiile primite de la consumatori pentru a oferi o experienta completa de ingrijire a tesaturilor. Un mod cu totul revolutionar de a ingriji hainele prin protejarea fibrelor, culorilor si texturilor.

O diagramă care vă prezintă diferențele dintre seriile AEG

Setul de stivuire AEG

Creati spatiu suplimentar

Instalati in siguranta uscatorul de rufe peste masina de spalat fara nici un sistem de fixare si bucurati-va de spatiu suplimentar in incapere cu ajutorul kitului de suprapunere. Acesta este dotat cu un raft glisant pentru incarcare, descarcare si impaturire fara efort a hainelor proaspat spalate si uscate.