Descoperiti

Masini de spalat rufe cu uscator

Tehnologia Sensidry®

Tehnologia noastra SensiDry® are grija de intreaga garderoba, folosind tehnologia complexa cu pompa de caldura la temperaturi reduse si miscari controlate ale tamburului. Oferindu-va increderea deplina ca hainele dumneavoastra isi vor pastra forma si starea, purtare dupa purtare.

SPALARE SI USCARE INTR-UN SINGUR PROGRAM

Incarcati masina de dimineata si goliti-o dupa serviciu - tinuta preferata este curata, uscata si pregatita pentru o iesire in oras. Toate masinile au un buton pentru optiunea Spalare&Uscare, care va permite sa spalati si sa uscati hainele intr-un singur program, fara inrerupere si fara a face compromisuri.

Tehnologia DualSense®

Tehnologia noastra DualSense® adapteaza programul masinii de spalat in functie de tesaturi – indiferent daca este vorba despre articole delicate, din lana sau de exterior. Astfel incat toate hainele, de la cele texturate de exterior, la puloverele fine, pot fi spalate, uscate si ingrijite cu atentie intr-un singur program. Bucurati-va de confortul unui tratament integrat si complet.

ARTICOLELE DE EXTERIOR AU NEVOIE DE INGRIJIRE SUPLIMENTARA

Fara o ingrijire adecvata, articolele de exterior se uzeaza si isi pierd functionalitatea. Cu DualSense®, functionalitatea poate fi pastrata si restabilita - de la cea hidrofuga, la respirabilitate. Faceti cunostinta cu protectorul hainelor performante.

Tehnologia ÖKOMix

Tehnologia inovatoare ÖKOMix de la AEG este o premiera pe piata - aceasta preamesteca separat detergentul si balsamul in apa inainte ca acestea sa patrunda in tambur. Astfel, detergentul si balsamul se activeaza inainte de a ajunge la tesaturi, pregatind hainele pentru cea mai buna curatare si o uscare uniforma.

FIECARE FIBRA ESTE PROTEJATA

Preamestecarea detergentului si a balsamului rezulta intr-o distributie mai eficienta a acestora, astfel incat sa poata ajunge la toate fibrele. Aceasta inseamna ca intreaga suprafata a hainelor este curatata si ingrijita corespunzator si, de asemenea, pregatita pentru o uscare uniforma.

Woolmark Blue

Tehnologia noastra DualSense® ingrijeste si articolele din lana care in mod normal se spala exclusiv manual. Programele de spalare si uscare sunt certificate Woolmark Blue, pentru spalarea in siguranta inclusiv a articolelor din lana cu indicatia "exclusiv spalare manuala". Gata cu spalatul manual! Bun venit tratamentului integrat si complet, extrem de convenabil!