DEPĂȘEȘTE AȘTEPTĂRILE cu noua gamă AEG

A venit momentul să redefinim îngrijirea hainelor în mod responsabil.

Cu noile inovaţii AEG permitem consumatorilor să adopte un comportament responsabil fără a face compromisuri nici asupra rezultatului spălării, nici asupra stilului lor de viaţă.

 

 

ABUR ÎN LOC DE APĂ - CU 96% MAI PUŢINĂ APĂ CONSUMATĂ

Ţinuta din seara trecută poate fi curată și gata de a fi folosită din nou în doar 25 de minute, cu ajutorul programului AEG SteamRefresh. Folosirea aburului în locul spălatului clasic cu apă reprezintă un câștig din toate punctele de vedere: ai grijă de hainele tale, economisești 96% apă la fiecare ciclu de spălare, iar hainele tale durează mai mult. SteamRefresh reduce de asemenea cutele și te scutește de efortul de a călca. Și ca totul să fie perfect, adaugă un strop de soluţie parfumată pentru a-ţi reîmprospăta hainele. De ce să speli cu apă, când poţi folosi aburul?

PĂSTREAZĂ HAINELE CA NOI​

Culorile hainelor tale pot fi păstrate intacte cu noua mașină de spălat AEG 9000. Prin purificarea apei folosită la spălat și filtrarea mineralelor dure, tehnologia SoftWater previne decolorarea, strâmtarea sau pierderea formei hainelor, păstrând pentru mai mult timp aspectul și senzaţia de “nou”.​

59 MINUTE LA 30°C

Cine spune că nu poţi avea rapiditate, putere și sustenabilitate, toate la un loc? Programul PowerClean cu o durată de 59 minute va deveni prima ta opţiune pentru spălatul zilnic. Datorită unei tehnologii unice care pre-mixează detergentul, asigurând activarea lui rapidă si pulverizarea uniformă, obţii îndepărtarea petelor chiar și la 30°C în mai puţin de o oră. Mai bine pentru hainele tale, mai bine pentru mediul înconjurător, mai bine pentru tine.

DE CE SĂ ESTIMEZI CAND POŢI FI PRECIS CU AUTODOSE

Economisește detergent având grijă de hainele tale, fără să compromiţi rezultatul spălării. Senzorii inteligenţi ai funcţiei AutoDose calculează cantitatea exactă de detergent și balsam pentru fiecare spălare. Umple o singură dată compartimentul special și nu vei mai avea problema detergentului pentru următoarele 20 de spălări. Mai bine pentru hainele tale, mai puţin detergent folosit.

“EXTRA BOOST” PENTRU CAPSULELE TALE DE DETERGENT

Fă o alegere sustenabilă fără a trebui să faci compromisuri la rezultatul spălarii. Mașinile de spălat AEG cu compartiment UniversalDose folosesc jeturi de apă speciale pentru a activa capsulele de detergent cu 60% mai rapid decât atunci când le plasezi în compartimentul de rufe. Astfel, poţi obţine mai multă putere la curăţatul petelor cu apă rece sau chiar la cicluri rapide de 1 oră, evitând și depunerile de detergent.

USCARE UNIFORMĂ, HAINE PUFOASE

Păstrează jachetele și pilotele pufoase și călduroase. Uscătoarele AEG cu tehnologie 3DScan folosesc senzori care citesc nivelul de umiditate chiar și în interiorul celor mai groase materiale textile, asigurând o uscare uniformă și păstrând performanţele lor termice. Nu contează grosimea materialului, vei obţine uscare absolută și haine de care te vei bucura mai mult timp!

USUCĂ DELICAT LÂNA ȘI MĂTASEA

Ai încredere și folosește uscătorul pentru cele mai dragi articole vestimentare din lână sau mătase. Uscătoarele AEG cu funcţia AbsoluteCare adaptează temperatura și rotirile cuvei pentru orice tip de material, protejând fiecare fibră textilă. Fără a strâmta sau a afecta forma hainelor. Uscătoarele cu funcţia AbsoluteCare au grijă și nu deteriorează impermeabilitatea hainelor tale de exterior. De ce să îţi mai usuci vreodată hainele altfel?

SPALĂ ȘI USUCĂ DELICAT – CHIAR ȘI MĂTASE ȘI LÂNĂ

Îndrăznește să speli și să usuci în același timp, aproape orice. Chiar și mătase, lână sau articole de îmbrăcăminte pentru exterior. Noua mașină de spălat AEG 9000 cu uscător combină puterea spălatului cu o tehnologie cu pompă de caldură pentru a usca în mod delicat hainele tale la temperaturi mai scăzute protejând astfel fiecare fibra textilă. Nu contează materialul, vei obţine cele mai bune rezultate după spălare și uscare, economisind în același timp atât energie, cât și spaţiu.

CONECTEAZĂ MAȘINA TA DE SPĂLAT la My AEG Care

Schimbă-ţi vechile obiceiuri și începe să speli inteligent folosind sistemul AEG Connected. Controlează-ţi electrocasnicele și personalizează-ţi programele de spălare și uscare cu My AEG Care App. Sau ai încredere în tehnologia AI pentru a duce experienţa spălatului mai aproape de perfecţiune și a o face mai sustenabilă, pe masură ce electrocasnicele încep să îţi cunoască obiceiurile. De ce să speli rufele într-un mod obisnuit, dacă o poţi face în stilul tău propriu?

Descoperă noua gamă AEG

Tratarea cu abur este una dintre cele mai bune modalităţi de a reîmprospăta hainele care nu au nevoie de o spălare completă. Mașina de spălat ProSteam® 7000 poate folosi ciclul de abur pentru a reîmprospăta hainele, care consumă doar 2 l de apă per ciclu și este mai delicat cu hainele.
AbsoluteCare® utilizează tehnologia cu pompă de căldură, împreună cu mișcări ale tamburului și temperaturi precise pentru a usca în siguranţă hainele. Lâna nu intră la apă și mătasea nu-și pierde forma. Restabilește impermeabilitatea hainelor de exterior și este certificată Woolmark Blue.
Tehnologia Anticrease a uscătorului de rufe permite rotirea tamburului pe două direcţii, ceea ce ajută la uscarea uniformă a hainelor și la reducerea cutelor și pliurilor.
ProSense® cântărește automat încărcătura pentru un ciclu personalizat. Poate reduce durata, apa și energia consumate cu până la 30%*. Senzorii ajustează exact duratele de spălare, oferind un tratament optim fiecărui articol. Hainele își păstrează astfel acea senzaţie de prospeţime și nou.
Programul de igienizare certificat de Swissatest constă într-un ciclu de spălare de înaltă performanţă, care elimină peste 99,99% din bacteriile și virusurile* de pe haine. Menţinând temperatura de spălare peste 60°C, poţi reduce, de asemenea, și alergenii. * Testat pentru Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și MS2 Bacteriophage în cadrul unui test extern efectuat de Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 202120117)
Programul MixLoad 69 min ajustează consumul de energie în funcţie de greutatea încărcăturii la spălarea zilnică a unor încărcături mixte. Spală hainele la 30°C în doar 69 de minute. Performanţe optime și rezultate de curăţare remarcabile cu MixLoad 69 min.