Detalii produs

Uscător de rufe AEG SERIA 7000 Ruby, Tehnologie SensiDry cu pompă de caldură, 8 kg, clasa energie A++.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

USCARE DELICATĂ LA JUMĂTATE DIN TEMPERATURĂ. REZULTATE FĂRĂ COMPROMISURI

Uscătorul de rufe SensiDry® 7000 utilizează tehnologia cu pompă de căldură. Usucă hainele în mod uniform, la temperaturi scăzute, fără a prelungi timpul de uscare. Datorită uscării delicate, hainele dvs. nu vor fi niciodată supuse la căldură în exces, iar astfel vor rezista mai mult timp.

MIXDRY. FĂRĂ SORTARE. FĂRĂ EFORT. USUCAȚI BUMBACUL ÎMPREUNĂ CU MATERIALELE SINTETICE

MixDry usucă temeinic și fără efort hainele sintetice și din bumbac, în mod uniform, fără a le usca în exces sau prea puțin. Sortarea rufelor nu este necesară. Prin tehnologia cu pompă de căldură hainele primesc exact cantitatea de căldură necesară, cu un consum redus de energie.

*Testat pe o încărcătură mixtă de bumbac și materiale sintetice de până la 5 kg.

PRECISEDRY. ECONOMIE DE TIMP ȘI ENERGIE. VĂ PROTEJEAZĂ HAINELE

Senzorii avansați de umiditate ai PreciseDry ajută la economisirea timpului și energiei. Aceștia ajustează proporțional timpul și consumul de energie în funcție de încărcătură. Oferă îngrijirea potrivită fiecărei încărcături, păstrând aspectul și senzația plăcută la atingere a hainelor, pentru mai mult timp.

FILTRUL ECOFLOW, COMOD DE CURĂȚAT ȘI EFICIENT ENERGETIC

Filtrul EcoFlow este un filtru unic eficient, care poate fi curățat foarte ușor. Ajută la economisirea energiei prin menținerea unui consum stabil de energie pe toată durata de utilizare a produsului.

ANTICREASE USUCĂ HAINELE UNIFORM, REDUCÂND ASTFEL CUTELE

Tehnologia Anticrease a uscătorului de rufe permite rotirea tamburului pe două direcții, ceea ce ajută la uscarea uniformă a hainelor și la reducerea cutelor și pliurilor.

UȘA COMPLET REVERSIBILĂ OFERĂ PATRU OPȚIUNI PRACTICE PENTRU MÂNER

Ușa complet reversibilă permite alegerea dintre patru opțiuni diferite de amplasare a mânerului ușii. Astfel, fie că aparatele sunt suprapuse, fie că sunt așezate unul lângă altul, ușa se poate deschide în direcția cea mai convenabilă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels