haine sportive

CUM SA SPALATI HAINELE SPORTIVE

Folositi un program pentru articole sportive, deoarece este special conceput pentru materialele delicate si asigura o curatare adecvata. Nu uitati sa folositi detergentul potrivit - unul special formulat pentru pete dificile si indepartarea mirosurilor. 

 • turnati detergent pe pata
  1
  INDEPARTAREA PETELOR DE TRANSPIRATIE

  Tricourile din bumbac absorb cel mai mult umiditatea, astfel ca au nevoie de mai multa atentie si ingrijire. Intoarceti-le pe dos si turnati detergent lichid in zonele de la subrat. Lasati-le la inmuiat timp de 30 de minute, apoi spalati-le la cea mai mare temperatura indicata pe eticheta.

 • program haine sintetice
  2
  PROGRAM ARTICOLE SPORTIVE

  Folositi programul pentru articole sportive atat la spalare, cat si la uscare*. Daca masina dvs. de spalat rufe sau uscatorul nu au disponibil un program pentru articole sportive, programul pentru haine sintetice este foarte similar - selectati in plus clatire suplimentara, daca hainele sunt foarte murdare. La uscare, separati hainele din bumbac de cele sintetice, deoarece absorb diferit umiditatea. 

  *Disponibil doar la anumite modele

 • geanta de sala
  3
  CUM SA VA MENTINETI GEANTA DE SALA CAT MAI PROASPATA

  Improspatati-va geanta de sala intre antrenamente. Lasati cateva servetele pentru uscator inauntru pentru un parfum proaspat si senzatie de curat. Nu lasati niciodata in geanta hainele purtate la antrenament - scoateti-le imediat ce ajungeti inapoi acasa, chiar daca vreti sa le spalati mai tarziu. 

SPALATI SI INGRIJITI HAINELE SPORTIVE

Sistemul ÖKOMix ingrijeste imbracamintea sportiva, in timp ce le curata. Spre deosebire de alte masini de spalat rufe care amesteca detergentul si balsamul in cuva, sistemul ÖKOMix le dizolva in prealabil in apa inainte sa ajunga la haine, pentru o spalare mai blanda, dar profunda.

Articole recomandate

 • CUM SA SPALATI ARTICOLELE DIN DENIM
  blugi albastri
 • CUM SA MENTINETI IMPERMEABILITATEA HAINELOR DE EXTERIOR
  geaca impermeabila
 • CUM SA MENTINETI CULORILE VII
  rochie rosie