Detalii produs

Maşină de spălat rufe cu uscător AEG seria 7000, Capacitate de spalare+uscare 9 + 5 kg, 1400 rpm, clase energie C/E, Tambur Nou, motor OKOInverter( Inverter cu MagnetPermanent).Sistem DualSense + ProSteam+ProSense. Programe speciale: Abur, Outdoor, Quick20, Wash&Dry60. Certificare WoolmarkBlue W&D.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Masina de spalat rufe cu uscator - L7WBGO49S

Fă cunoștinţă cu protectorul hainelor de exterior

Noua mașină de spălat cu uscător Kombi cu tehnologie DualSense adaptează temperatura și mișcarea tamburului în funcţie de ţesătură și ajustează parametrii programului de spălare și uscare pentru fiecare încărcătură. Toate articolele, inclusiv gecile de iarnă sau cele de primăvară, sunt spălate și uscate delicat într-un singur ciclu complet.

AEG - Masina de spalat rufe cu uscator - L7WBGO49S

Tehnologie duală pentru îngrijire personalizată

Tehnologia DualSense ajustează temperatura și mișcările tamburului în funcţie de ţesătură, modificând astfel și programele în mod corespunzător. Căldura joasă și mișcările controlate înseamnă că orice tip de haine, de la delicate la cele de exterior, pot fi spălate și uscate automat. Atât ciclul de spălare, cât și cel de uscare sunt certificate Woolmark Blue pentru curăţarea în siguranţă chiar și a articolelor de îmbrăcăminte care se spală doar manual. Pentru hainele de exterior, un program de spălare special conceput curăţă și protejează materialul pentru a-i menţine proprietăţile specifice de-a lungul timpului, iar un program de uscare dedicat reface impermeabilitatea acestuia.

AEG - Masina de spalat rufe cu uscator - L7WBGO49S

Cicluri personalizate pentru confort absolut

Tehnologia ProSense® adaptează automat durata de spălare și uscare în funcţie de greutatea încărcăturii. Aceasta asigură cicluri convenabile și sustenabile: puteţi economisi timp, energie și apă – indiferent de dimensiunea încărcăturii.

AEG - Masina de spalat rufe cu uscator - L7WBGO49S

Spălare rapidă de 20' și uscare de 60' - atunci când vă grăbiţi

Cu spălarea rapidă de 20' și uscarea de 60' - puteţi spăla și usca o încărcătură mixtă de un kg în doar o oră, într-un singur ciclu. De asemenea, puteţi alege doar ciclul de spălare pentru haine curate în 20 de minute. Îngrijire rapidă și convenabilă atunci când vă grăbiţi.

AEG - Masina de spalat rufe cu uscator - L7WBGO49S

Neteziţi cu abur pentru a nu mai folosi fierul de călcat

Programul cu abur relaxează fibrele hainelor pentru a reduce cutele. Hainele arată mai bine și își menţin senzaţia plăcută la atingere. Opţiunea de reîmprospătare rapidă fără a mai trece printr-un ciclu întreg de spălare și uscare asigură și menţinerea în timp a hainelor dumneavoastră preferate.

AEG - Masina de spalat rufe cu uscator - L7WBGO49S

Suprafaţa îmbunătăţită a tamburului Care este și mai delicat cu ţesăturile dvs.*

Tamburul Care permite rufelor să alunece mai ușor datorită modelului în relief, de tip pernuţe și a paletei optimizate. O peliculă subţire de apă acoperă găurile în timpul spălării. Acest lucru asigură o spălare delicată.

*Teste interne care compară tamburul Care cu tamburul AEG ProTex.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Păstrează evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels