Detalii produs

Masina de spalat rufe cu uscator cu Pompa de Caldura SERIA 9000 Ruby, conectivitate WiFi prin aplicatia MyAEG Care, Capacitate de spalare+uscare : 10 + 6 kg, 1600 rpm, clasa energie A/C, tehnologii AbsoluteCare +SensiDry + ProSense,motor Inverter cu Magnet Permanent.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

USCARE DELICATĂ LA JUMĂTATE DIN TEMPERATURĂ* CHIAR ȘI MĂTASEA ÎȘI MENȚINE FORMA**

Mașina de spălat cu uscător AbsoluteCare® 9000 usucă rufele la jumătate din temperatură*, datorită tehnologiei sale unice de pompare a căldurii. Mișcările personalizate ale tamburului spală și usucă lâna, îmbrăcămintea de exterior și chiar și rufele delicate din mătase ca să nu se deformeze.**

*Pe baza testelor interne ce compară temperatura maximă de intrare a aerului în tambur pentru un uscător cu pompă și pentru unul convențional cu condensare **Comparativ cu uscarea tradițională

SENSIDRY®. USCARE LA TEMPERATURI SCĂZUTE. CONSUM DE ENERGIE REDUS CU PÂNĂ LA 55%***

SensiDry® utilizează tehnologia cu pompă de căldură pentru a usca hainele la jumătate din temperatura obișnuită.* Această tehnologie reduce consumul de energie cu până la 55%***, protejând în același timp hainele de căldura inutilă, pentru ca țesăturile să reziste mai mult timp.

Cf. testelor interne, ce compară temperatura maximă de intrare a aerului în tambur pentru un uscător cu pompă și pentru unul tradițional *** Cf. testelor interne, ce compară consumul de energie al unui uscător cu pompă și al unuia tradițional, la un ciclul complet Eco 40-60 cu încărcătură maximă (6 kg bumbac IEC).

HAINE REÎMPROSPĂTATE*, CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute, fără spălare. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur.

* Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.

CONECTARE, CONTROL ȘI FINALIZARE FACILE PENTRU SPĂLAREA RUFELOR CU MY AEG CARE

Setați programe personalizate de la distanță, obțineți recomandări privind ciclurile de spălare pentru hainele dvs. și primiți notificări atunci când spălarea a fost finalizată. Îngrijire personalizată a rufelor, întotdeauna la îndemână.

PRECISELOAD+ CU SENZOR DE GREUTATE FEEDBACKUL INSTANT VĂ AJUTĂ SĂ ECONOMISIȚI APĂ

Senzorii de greutate PreciseLoad+ oferă feedback instant și precis, pentru ca dvs. să știți dacă tamburul este subîncărcat sau supraîncărcat, pentru o încărcare și utilizare a detergentului optime. Apoi, mașina adaptează automat timpul, energia și apa utilizate conform încărcăturii.

De la uscat, la uscat în doar 3h

Programul NonStop 3h/3kg spală și usucă încărcături de până la 3 kg în doar 3 ore. Astfel, hainele sunt gata de purtat într-un proces complet de la uscat la uscat, fără întreruperi. Este cel mai convenabil mod de a vă îngriji hainele – fără compromisuri în ceea ce privește calitatea ciclurilor de spălare și uscare.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels