Detalii produs

Masina de spalat rufe cu uscator SERIA 8000 Ruby Ecoline, Capacitate de spalare+uscare 8 + 5 kg, 1600 rpm, clase energie A spalare/ D spalare+uscare, dozator universal, Conectivitate Wi-Fi prin aplicatia MyAEG Care, motor Inverter cu MagnetPermanent, Tehnologii ProSense+ProSteam+Okomix.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SPĂLARE SUPERIOARĂ ȘI USCARE PERFECTĂ COMBINATE

PowerCare 8000 utilizează tehnologia de pre-amestecare pentru a activa complet detergentul, oferind rezultate superioare de spălare chiar și la 30°C și în mai puțin de 1 oră. Hainele sunt uscate, dar nu în exces, ceea ce ajută la păstrarea aspectului și a senzației plăcute la atingere.

POWERCLEAN. ÎNDEPĂRTEAZĂ TOATE PETELE, CHIAR ȘI LA TEMPERATURI SCĂZUTE*

PowerClean utilizează tehnologia de pre-amestecare pentru a asigura distribuirea uniformă a detergentului, permițând îndepărtarea petelor în mai puțin de 1 oră.* În plus, ajustează timpul de uscare în funcție de dimensiunea încărcăturii. Oferă rezultate ideale pentru spălarea rufelor.

*Testul extern pentru programul PowerClean 59 min la 30 °C cu o încărcătură de 5 kg demonstrează o îndepărtare 100% a celor mai frecvent întâlnite 59 de pete într-o gospodărie.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. ÎNGRIJIRE PERSONALIZATĂ PENTRU LÂNĂ ȘI RUFE DELICATE

SpecialCare Wash-to-Dry se adaptează fiecărui tip de material pentru o curățare delicată, dar eficientă. Această mașină, certificată Woolmark Blue, spală și usucă articole de zi cu zi, delicate și din lână. De asemenea, reface impermeabilitatea articolelor de exterior.

SERTARUL UNIVERSALDOSE ACTIVEAZĂ CAPSULELE PODS® CU 60% MAI RAPID - PENTRU UN PLUS DE PUTERE LA SPĂLĂRI RAPIDE ÎN APĂ RECE*

UniversalDose este un sertar unic, conceput pentru capsulele PODS®. Prin jeturi de apă, acesta le înmoaie, perforeză și dizolvă complet, activându-le cu 60% mai rapid decât la utilizarea direct în tambur. Pentru un plus de putere la îndepărtarea petelor în cazul ciclurilor de 1 oră în apă rece.*

*Test intern ce utilizează un program de spălare de o oră la 30 °C pentru bumbac, ce compară folosirea capsulelor de detergent PODS® în sertarul UniversalDose cu folosirea acestora direct în tambur

AEGCONNECTED: INTERACTIVITATE DE ULTIMĂ GENERAȚIE CU ELECTROCASNICELE DVS.

Utilizați aplicația My AEG Care pentru a vă crea propriile setări și a obține sfaturi inteligente și sugestii. Trimiteți cicluri de spălare și instrucțiuni personalizate către mașina dvs., pe baza preferințelor individuale. Bucurați-vă de îngrijire inteligentă și eficientă direct de pe smarphone.

HAINE REÎMPROSPĂTATE*, CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute, fără spălare. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur.

* Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels