Detalii produs

Masina de spalat rufe cu uscator cu pompa de caldura SERIA 9000 Ruby, Capacitate de spalare+uscare 9 + 6 kg, 1400 rpm, clasa energie B/D spalare/ spalare+uscare, tehnologii AbsoluteCare + SensiDry de uscare cu Pompa de Caldura+ ProSense,motor Inverter cu Magnet Permanent.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

USCARE DELICATĂ LA JUMĂTATE DIN TEMPERATURĂ* CHIAR ȘI MĂTASEA ÎȘI MENȚINE FORMA**

Mașina de spălat cu uscător AbsoluteCare® 9000 usucă rufele la jumătate din temperatură*, datorită tehnologiei sale unice de pompare a căldurii. Mișcările personalizate ale tamburului spală și usucă lâna, îmbrăcămintea de exterior și chiar și rufele delicate din mătase ca să nu se deformeze.**

*Pe baza testelor interne ce compară temperatura maximă de intrare a aerului în tambur pentru un uscător cu pompă și pentru unul convențional cu condensare **Comparativ cu uscarea tradițională

SENSIDRY®. USCARE LA TEMPERATURI SCĂZUTE. CONSUM DE ENERGIE REDUS CU PÂNĂ LA 55%***

SensiDry® utilizează tehnologia cu pompă de căldură pentru a usca hainele la jumătate din temperatura obișnuită.* Această tehnologie reduce consumul de energie cu până la 55%***, protejând în același timp hainele de căldura inutilă, pentru ca țesăturile să reziste mai mult timp.

Cf. testelor interne, ce compară temperatura maximă de intrare a aerului în tambur pentru un uscător cu pompă și pentru unul tradițional *** Cf. testelor interne, ce compară consumul de energie al unui uscător cu pompă și al unuia tradițional, la un ciclul complet Eco 40-60 cu încărcătură maximă (6 kg bumbac IEC).

HAINE REÎMPROSPĂTATE*, CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute, fără spălare. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur.

* Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.

PRECISELOAD – ADAPTEAZĂ ENERGIA ȘI APA UTILIZATE ÎN FUNCȚIE DE ÎNCĂRCĂTURĂ

PreciseLoad adaptează automat timpul ciclului de spălare, precum și energia și apa utilizate, în funcție de mărimea încărcăturii. Astfel, veți avea cicluri de spălare personalizate, care reduc consumul de energie și apă atunci când spălați și uscați încărcături mai mici.

De la uscat, la uscat în doar 3h

Programul NonStop 3h/3kg spală și usucă încărcături de până la 3 kg în doar 3 ore. Astfel, hainele sunt gata de purtat într-un proces complet de la uscat la uscat, fără întreruperi. Este cel mai convenabil mod de a vă îngriji hainele – fără compromisuri în ceea ce privește calitatea ciclurilor de spălare și uscare.

MODELUL NETED AL TAMBURULUI ESTE ȘI MAI DELICAT CU ȚESĂTURILE DVS.*

Tamburul tip „pernuțe” și paletele optimizate permite articolelor de îmbrăcăminte să alunece ușor pe suprafața acestuia. O peliculă subțire de apă acoperă găurile în timpul spălării. Acest lucru oferă țesăturilor dvs. o spălare și mai delicată.

*Teste interne care compară tamburul Care cu tamburul AEG ProTex.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels