IAE84851FB

Plită inducție Seria 7000 SenseFry 80 cm

Detalii produs

Cele mai eficiente plite din punct de vedere energetic - economisesc energie în timpul gătitului

Plitele noastre cu inducție din gama Sense ajută la reducerea/utilizarea energiei necesare pentru a asigura o temperatură precisă pentru rezultate excelente în mod constant.

Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Tip plitaInductie
Zone de gătitstânga
Poziţionare panou controlFaţă, dreapta
Putere maxima - electric (W)7350
Putere maxima gaz0
FunctiiIncalzire reziduala in 3 pasi, Semnal sonor, Putere suplimentara, Siguranta copii, Cronometru, Cronometru eco, Flexibridge, Conectare plita-hota, Functie blocare, Topire, Semnal avertizare sfarsit de program, Pauza, PowerSlide, SenseCook Prajire, Oprire sunet, Cronometru
Siguranta plitaOprire automata
Fata stanga - Putere (W) / Diametru (mm)2300/3200W/220mm
Detalii produs
Obțineți cel mai bun gust și cea mai bună textură atunci când prăjiți folosind plita cu inducție 7000 SenseFry®. Trebuie doar să selectați alimentele și rezultatul dorit. Nu mai trebuie să ghiciți dacă tigaia sau uleiul au atins temperatura dorită. Gata cu reglarea căldurii.
Rezultate consistente de prăjire cu ajutorul senzorului Fry

Senzorul avansat Fry al plitei cu inducție AEG asigură prăjirea uniformă a fiecărui preparat. Senzorul detectează, controlează și reglează o temperatură uniformă pe întreaga suprafață a plitei și pe tigaie. Așadar, totul este prăjit la perfecție.

AEG - Plita cu inductie - IAE84851FB
Comenzile tactile complet color vorbesc limba dumneavoastră

Interfața de utilizator a comenzilor tactile complet color oferă îndrumare pas cu pas și feedback live, ceea ce înseamnă că puteți găti cu mai multă încredere. Vă învață chiar și cum să gătiți sous vide. Duceți gătitul la următorul nivel.

AEG - Plita cu inductie - IAE84851FB
Gătire versatilă cu FlexiBridge®

Funcția FlexiBridge® vă permite să vă personalizați propria zonă de gătit, combinând și controlând până la 4 segmente în moduri diferite. Este ideal pentru tigăile mari sau lungi sau atunci când trebuie să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp.

AEG - Plita cu inductie - IAE84851FB
Hob2Hood®: Hota care nu necesită accesare manuală

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota. Hota de gătit reglează automat viteza ventilatorului în funcție de căldură, fără ca tu să ridici un deget. Pentru o extracție puternică la foc puternic. Și o extracție mai redusă la foc mic.

Fiecare zonă de gătit. Cronometrată individual

Imediat ce este folosită o zonă de gătit, cronometrul poate fi folosit rapid și convenabil prin intermediul ecranului tactil. Nu se accesează meniuri sau alte zone. Și pentru că fiecare fel de mâncare poate fi cronometrat cu precizie, este asigurat un control absolut asupra procesului de gătit.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri