AutoDose

AutoDose

Dozare precisa a detergentului si balsamului

Cu AutoDose, nu veti avea niciodata prea mult sau prea putin detergent. Tehnologia inteligenta asigura cantitatea potrivita de detergent si balsam pentru fiecare ciclu de spalare. Hainele dvs. se vor pastra ca noi pentru mai mult timp.

Dozare precisa a detergentului. Ingrijire eficienta

UMPLETI O DATA SI SPALATI DE 20 DE ORI*

Functia inteligenta AutoDose dozeaza automat cantitatea potrivita de detergent si balsam la momentul potrivit. Masina cantareste incarcatura in tambur si seteaza cantitatea optima pentru pana la 20 de cicluri de spalare! Hainele sunt ingrijite cu precizie, fara efort suplimentar din partea dvs.

* pentru un ciclu de spalare obisnuit (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

4 COMPARTIMENTE PENTRU FLEXIBILITATE DEPLINA

Sertarul pentru detergent va permite sa schimbati cu usurinta dozarea automata cu cea manuala, pentru detergent de tip pudra sau lichid. Cele patru compartimente mari sunt usor de folosit, reumplut si curatat.

1. Compartiment detergent pentru culoarea principala
2. Compartiment pentru balsam
3. Compartimente manuale ce pot fi folosite complementar cu cele de dozare automata, de exemplu pentru detergent special pentru hainele albe, negre sau cele impermeabile.

Mai multe informatii despre configuratia sertarului sunt disponibile in aplicatia My AEG Care.

DOZARE PRECISA A DETERGENTULUI - INGRIJIRE EFICIENTA

Prea mult sau prea putin detergent poate deteriora hainele dvs., insa AutoDose dozeaza cantitatea potrivita pentru fiecare incarcatura in parte. Astfel, hainele din bumbac sunt protejate la fiecare ciclu, pentru ca dvs. sa le puteti purta mai mult timp.

PROTECTIE DE 3X MAI PUTERNICA IMPOTRIVA UZURII*

Supradozarea detergentului uzeaza in timp fibrele hainelor dvs. Datorita tehnologiei noastre, articolele din bumbac sunt protejate impotriva decolorarii, deformarii si uzurii premature.

 

* Test uzura bumbac sub actiunea unei forte. Bumbac spalat la 30°. 30 spalari cu AEG AutoDose vs. 10 spalari dozare automata competitie

HAINE ALBE STRALUCITOARE

Daca nu sunt spalate cu suficient detergent, hainele albe devin gri, deoarece nu sunt curatate corect. Tehnologia AutoDose dozeaza cu exactitate cantitatea potrivita de detergent si balsam la fiecare ciclu de spalare, pentru haine impecabil de curate si stralucitoare.

INGRIJIRE FARA EFORT CU APLICATIA MY AEG CARE

Bucurati-va de control total cu aplicatia My AEG Care. Ajustati setarile cu o singura atingere, gestionati functia AutoDose si primiti notificari pentru a nu ramane niciodata fara detergent.