Descoperiti

Masini de spalat vase

Noutate absoluta pe piata

Pentru prima data, incarcati si descarcati fara efort masina de spalat vase

Masina de spalat vase ComfortLift de la AEG

Gliseaza cu delicatete

ComfortLift®  este prima masina de spalat vase prevazuta cu un mecanism modern si delicat de ridicare a raftului inferior. Acest lucru face ca incarcarea si descarcarea vaselor sa fie mai confortabile, fara a mai fi nevoie sa va aplecati. ComfortRails gliseaza cu delicatete raftul fara a misca farfuriile si celelalte obiecte.

 • Bratul satelit cu pulverizator
  1
  Se asigura ca acopera toate colturile

  Acoperind toate colturile masinii de spalat vase, bratul satelit cu pulverizator promite o spalare si o clatire eficiente, program dupa program.

 • Pahare delicate
  2
  Asteptati-va la cea mai buna protectie

  Pastrati paharele protejate si stralucitoare. SoftGrips protejeaza chiar si cele mai delicate pahare impotriva spargerii si a zgarieturilor.

 • Mecanismul cu inchidere lenta de la masina de spalat vase ComfortLift de la AEG
  3
  Intotdeauna delicat cu vasele

  Cu ComfortRails, puteti glisa cu delicatete raftul inferior, fara a misca farfuriile.

Design premiat

Masinile de spalat vase ComfortLift® combina tehnologia moderna cu designul premiat. Mecanismul unic si inovator care permite raftului inferior sa fie ridicat spre utilizator a fost recompensat cu aur in cadrul iF Design Award.

SoftGrips si SoftSpikes de la AEG fixeaza paharele pe pozitie

Cea mai buna ingrijire a sticlei

Sampania merita sa fie savurata din cele mai bune pahare. La fel ca in cazul programului dedicat pentru spalarea paharelor, ProClean™ fixeaza cu delicatete piciorul fiecarui pahar cu ajutorul clemelor din cauciuc SoftGrip. Astfel, paharele sunt impiedicate sa se incline, in timp ce mecanismul SoftSpikes® asigura o sustinere suplimentara. Gratie ProClean™, nici o ocazie nu este prea neinsemnata pentru a folosi cele mai bune pahare.

Uscarea naturala

Asigurati-va ca vasele sunt mereu gata de utilizare cu noua tehnologie AirDry. Disponibila pe masina de spalat vase ProClean™, aceasta foloseste fluxul natural de aer pentru a usca vasele. Cu 10 minute inainte de terminarea ciclului, usa se deschide automat, permitand circularea aerului. Astfel, economisiti timp si energie, iar vasele dumneavoastra vor arata impecabil.

Mai multe beneficii ale masinilor noastre de spalat vase

Mai mult spatiu si mai multa flexibilitate

Gratie ProClean™, chiar si vasele folosite la cele mai mari festinuri pot fi spalate cu usurinta. In cuva XXL pot intra pana la 15 seturi, aceasta oferind cel mai mare volum de incarcare de pe piata. Indiferent daca ati gatit pentru multi oaspeti sau doar ati folosit vase de mari dimensiuni, veti spala cu usurinta chiar si cele mai mari incarcaturi. In plus, masina de spalat vase nu va ocupa spatiu suplimentar in bucatarie.

Un pahar de vin curat și strălucitor și un set de vase

Programe perfectionate

Masinile de spalat vase AEG pot suporta diverse tipuri de incarcaturi, fiecare dintre acestea necesitand o intensitate diferita de curatare. Gama noastra ProClean™ dispune de o functie Sensorlogic avansata, care foloseste doi senzori pentru a masura dimensiunea vaselor si gradul lor de murdarie. Ulterior, aceasta regleaza programul selectat pentru a satisface nevoile specifice fiecarei incarcaturi.

Curatare excelenta, consum de apa la jumatate

Bucurati-va de rezultate superioare la spalare utilizand doar jumatate din apa consumata de o masina de spalat vase obisnuita. Noul sistem WaterSave este unul dintre cele mai eficiente sisteme de pe piata in ceea ce priveste gestionarea apei. In timpul fiecarui ciclu de spalare, o parte din apa este oprita intr-un rezervor pentru a fi reutilizata in faza de prespalare a urmatorului ciclu. ProClean™ economiseste 2.100 de litri de apa anual comparativ cu o masina de spalat vase standard, echivalentul a 12 cazi pline cu apa.

Programul foarte silențios AEG ProClean

Linistea e de aur

Masinile de spalat vase ProClean™ va vor imbunatati viata fara sa va tulbure linistea. Gratie unui program de spalare extrem de silentios, care produce zgomot un de doar 37 dB, masinile ProClean™ sunt cele mai silentioase din clasa lor. Prin urmare, va veti putea bucura in liniste de cina sau de paharul cu vin. Tehnologia Time Beam proiecteaza un fascicul de culoarea rosu pe podea, astfel incat sa va puteti da seama cand functioneaza masina si cand s-a incheiat programul.