Descoperiti

Aparate frigorifice

Prospetimea naturii se pastreaza intacta

Sistemul nostru de racire TwinTech se asigura ca cele mai bune arome pe care le ofera natura sunt pastrate la temperatura optima. Orice aliment, de la varza kale, la castraveti, se pastreaza proaspat pentru mai mult timp. Frunzele sunt mai crocante, merele - mai tari, totul este mai gustos. Atunci cand cumparati o cantitate mare de fructe si legume, le puteti depozita in sertarul spatios al combinei, unde acestea isi vor pastra prospetimea timp indelungat.

Cu sistemul de racire TwinTech, frigiderul si congelatorul combinei functioneaza independent unul de celalalt. Astfel, in fiecare compartiment, se mentin temperatura si umiditatea optime pentru pastrarea alimentelor proaspete sau congelate.

Cu TwinTech®, este usor sa depozitati fiecare aliment in conditii optime.

Combina frigorifica ProFresh

Arome naturale pastrate in cea mai buna stare

Protejati gustul, uitati de inghet! Pastrati alimentele proaspete si congelate in cea mai buna stare cu sistemul AEG TwinTech+. Fluctuatiile de temperatura si umiditate fiind minime, congelatorul nu ingheata, iar calitatea alimentelor proaspete nu se deterioreaza. Fructele si legumele raman crocante și pline de arome. Carnea si pestele se mentin la fel de proaspete ca in ziua cumpararii.

Usor de personalizat, in functie de preferinte

Personalizați-vă frigiderul exact cum doriți cu ajutorul sistemului modular de depozitare CustomFlex®. Compartimentele de pe ușă pot fi modificate și mutate în câteva secunde, oferindu-vă o flexibilitate deplină. Cleme pentru plante aromatice. Cutii transparente pentru brânzeturi. Rafturi sigure pentru lactate, sosuri și condimente. Organizați depozitarea în frigider exact cum doriți și folosiți la maxim spațiul de depozitare.

Este dovedit faptul ca pestele si carnea tin cu pana la 3 zile mai mult la o temperatura de aproximativ zero grade, comparativ cu racirea standard.

Racire adecvata pentru rezultate exceptionale

O mancare exceptionala incepe cu ingrediente impecabile. Carnea si pestele isi pastreaza gustul atunci cand sunt depozitate la temperatura potrivita - aproape de 0 grade. Combinele noastre frigorifice au un compartiment special pentru astfel de alimente - Zero Degree. Astfel, va puteti bucura de carne si peste proaspete, savurand fiecare inghititura.