Descoperiti

Hote

Gătitul alimentelor pe o plită cu inducție AEG în timp ce o hotă AEG extrage aburul în exces

Subtil sau indraznet. Dumneavoastra alegeti.

Toate hotele noastre elimina aburul si vaporii din bucatarie foarte rapid. Aceasta este, insa, singura asemanare dintre ele. Alegeti o hota care completeaza perfect gusturile dumneavoastra – alegeti un model indraznet cu design Décor, cum ar fi hota Skylight (in imagine) sau integrati un model Discreet in bucataria dumneavoastra.

Creați ambianța perfectă în bucătărie

Creati o atmosfera perfecta

Condimente. Gust. Finete. Savoare. Gatitul inseamna placere. Creati atmosfera perfecta pentru gatirea preparatelor cu SilentTech – un mod mai putin zgomotos de a gati. Luminile LED ofera spatiului de lucru o stralucire calda, in timp ce functia Breeze curata discret aerul la final, pentru o atmosfera mai placuta.

O bucatarie cu aer mai proaspat fara a ridica un deget

Atunci cand va aflati in mijlocul crearii unei capodopere culinare, hotele noastre automate lucreaza intuitiv pentru a pastra bucataria curata si aerul proaspat. Functia Hob2Hood raspunde la sfaraitul fiecarui sote, pornind automat ventilatorul si regland puterea acestuia in functie de ceea ce gatiti. Un motor puternic care elimina aburul si vaporii imediat dupa aparitia acestora.

O cratiță cu fructe de mare preparându-se

Performanta pe care va puteti baza

Bucurati-va de aer curat si improspatat imediat ce ati terminat de gatit datorita hotelor noastre de inalta performanta. O filtrare inteligenta inseamna ca grasimea nu se va acumula in mecanism, facand mai usoara curatarea, iar mirosurile neplacute sunt filtrate fara efort. Detalii care fac diferenta, zi dupa zi.

Somon preparat pe o plită cu inducție în timp ce aburul în exces este extras de hotă
Cea mai variata selectie

Avand o gama larga din care sa alegeti, gasirea combinatiei perfecte Hob2Hood este simpla.

O hotă AEG stilată

Bucataria dumneavoastra, stilul dumneavoastra

Bucurati-va de extractie facila datorita Hob2Hood, intr-un stil pe care il veti indragi. AEG are cele mai multe optiuni disponibile pe piata cu o tehnologie similara. Avand cea mai mare gama de plite si hote cu functie de conectare din care sa alegeti, puteti gasi combinatia perfecta de stil si functionalitate adaptata bucatariei dumneavoastra. Toate acestea, fara a compromite performanta.

AEG ComboHob extrăgând aburul de la două cratițe aflate pe plită

Libertate in configurarea bucatariei

Cu noua ComboHob de la AEG, va puteti configura bucataria oricum doriti. Aceasta plita cu inductie nu are nevoie de o hota conventionala. Hota este deja integrata in plita. In sfarsit, va puteti configura bucataria exact asa cum doriti.