GEACA ALBASTRA IMPERMEABILA

PASTRATI IMPERMEABILITATEA HAINELOR DE EXTERIOR

Atat masinile de spalat rufe cat si uscatoarele aeg sunt prevazute cu programe de spalat si uscat special concepute pentru hainele de exterior, care lucreaza impreuna la reactivarea impermeabilitatii hainelor. Astfel, va veti putea bucura de gecile dvs. preferate mai mult timp.

 • geaca albastra impermeabila
  1
  CUM SA REACTIVATI IMPERMEABILITATEA HAINELOR

  Hainele dvs. impermeabile trebuie sa fie spalate, altfel, in timp, isi pot pierde proprietatea de respirabilitate. Mai intai, goliti buzunarele, apoi inchideti fermoarele si buzunarele.

 • sertar detergent
  2
  ALEGETI DETERGENTUL POTRIVIT

  Turnati detergent lichid in compartimentul corespunzator (1) si agentul de impermeabilitate in compartimentul pentru balsam (2) pentru a reactiva impermeabilitatea hainelor odata cu ultima clatire. Nu folositi detergent pudra, balsam sau clor.

 • program spalare outdoor
  3
  PROGRAM PENTRU HAINE DE EXTERIOR

  Selectati programul Outdoor (haine de exterior). Daca masina dvs. de spalat nu ofera un program dedicat hainelor de exterior, selectati un ciclu de clatire suplimentara. 

 • uscator automat aeg
  4
  USCATI HAINELE IN USCATOR

  Uscati geaca in uscatorul AEG prevazut cu programul Outdoor. Temperatura potrivita si timpul uscarii ajuta la refacerea impermeabilitatii hainelor dvs. preferate. 

NOUL PROGRAM OUTDOOR AL SISTEMULUI ABSOLUTECARE®

Cu sistemul AbsoluteCare, impermeabilitatea hainelor dvs. de exterior este refacuta mai bine decat prin uscare naturala. DelicateCare ajusteaza temperatura si miscarea tamburului pentru a proteja materialele tehnice, asigurand nivelul potrivit de caldura.

Articole recomandate

 • CUM SA SPALATI CAMASILE - 3 SFATURI UTILE
  camasa alba
 • CUM SA SPALATI HAINELE DIN FLEECE
  bluza fleece helly hansen
 • CUM SA SPALATI GECILE CU PUF
  geaca cu puf