Garanţie 5 ani - Confort MAX

Garanţie 5 ani - Confort MAX

Dacă aţi achiziţionat un produs marca AEG aflat în promoţie, urmaţi instrucţiunile de mai jos şi înregistraţi produsul în 60 de zile calendaristice de la data achiziţiei pentru a beneficia de 5 ani garanţie*!

*cei 5 ani de garanţie cuprind garanţia legală de conformitate de 2 ani și perioada de garanţie comercială de 3 ani.

Această promoţie s-a prelungit în perioada 01.02.2022 - 31.12.2022.

Dacă ai achiziţionat un produs din promoţie în perioada 01.01.2022 - 31.01.2022, îl poţi înregistra în formularul de mai jos pentru a beneficia de certificatul de garanţie, conform actului adiţional Nr 5.

Detalii promoţie

 • perioada promotiei
  Perioada promoţiei

  1 februarie 2022 - 31 decembrie 2022

  Achiziţiile din perioada 01-31 ianuarie 2022 sunt eligibile să fie înregistrate în promoţie conform actului adiţional nr. 5 la regulamentul promoţiei. Orice achiziţie efectuată după 31 decembrie 2022 nu va fi luată în considerare.

 • Înregistrare online
  Înregistrare online

  Data limită: 60 de zile calendaristice de la data achiziţiei

  Pentru a înregistra produsul online, trebuie să încărcaţi o copie a facturii/bonului fiscal care dovedește achiziţia produsului în perioada campaniei, împreună cu fotografia plăcuţei de identificare a produsului. 

  Aflaţi unde găsiţi plăcuţa pe produsul dvs.

 • magazine partenere promotie cashback aeg
  Produse participante

  Doar produsele participante în promoţie sunt eligibile să primească 5 ani garanţie, conform regulamentului. Verificaţi în lista de mai jos dacă produsul dumneavoastră este inclus în promoţie.

ATENŢIE!
Pentru înregistrare NU se acceptă bonuri primite de la curieri sau AWB-uri. Este necesar să atașaţi factura fiscală sau bonul fiscal, eliberate de vânzător.