Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG seria 8000, Capacitate 9 kg, 1600 rpm, clasa energie A, Tehnologie OKOMix+ProSteam +ProSense, motor OKOInverter cu Magnet Permanent, Dozator Universal-lichid +praf + pernuțe (pods).Programe speciale: Abur,Rapid 20 min 3kg, Outdoor, OKOPower 59min. Certificare WoolmarkGreen.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Program ÖKOPower - special conceput pentru hainele de zi cu zi

Performanţă excelentă într-o singură oră cu ajutorul programului ÖKOPower. Optimizat pentru hainele de zi cu zi, programul curăţă o încărcătură mixtă în doar 59 de minute. Curăţarea eficientă la temperatură joasă este posibilă datorită tehnologiei unice de dizolvare a detergentului și balsamului înainte ca acestea să intre în contact cu hainele.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC69PS

Program ÖKOPower - special conceput pentru hainele de zi cu zi

ÖKOPower este programul ideal pentru spălarea zilnică a hainelor. În doar 59 de minute, hainele sunt spălate la fel de eficient ca un ciclu obișnuit, dar cu un consum redus de energie.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC69PS

Sertarul UniversalDose oferă un plus de eficienţă spălărilor rapide, la temperaturi joase*

UniversalDose este un sertar unic conceput pentru capsulele PODS®, care utilizează jeturi de apă pentru a înmuia și perfora PODS® în sertar, activându-le cu 60% mai repede decât atunci când sunt puse în tambur. Acest lucru oferă o putere suplimentară pentru îndepărtarea petelor în cazul ciclurilor de spălăre în apă rece de o oră.*

*Test intern utilizând un program de spălare bumbac 30°C de o oră, comparând folosirea PODS® în sertarul UniversalDose cu folosirea PODS® în tambur.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC69PS

Îngrijire de ultimă generaţie My AEG Care

Aveţi parte de îngrijire personalizată prin conectarea aparatelor dvs. la aplicaţia My AEG Care. Folosiţi expertiza AEG de oriunde, setaţi programe personalizate de la distanţă, accesaţi recomandări de program pentru rufele dvs. și primiţi notificări pe telefon când acestea sunt gata. Îngrijire personalizată a rufelor la un click distanţă.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC69PS

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Aceste mașini de spălat rufe AEG folosesc aburul ca o modalitate rapidă și ușoară de împrospătare a hainelor șifonate, pentru a le face gata de purtat. Programele scurte și delicate cu abur elimină în siguranţă mirosurile și reduc cutele din ţesăturile uscate. Sau puteţi termina ciclul de spălare cu un jet de abur delicat pentru a nu mai fi necesar aproape deloc să mai călcaţi hainele.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC69PS

Elimină peste 99,99 % dintre bacteriile și virusurile* din haine

Programul nostru Anti-Allergy Vapour certificat de Swissatest combină un ciclu de spălare și de abur pentru a elimina peste 99,99 % din bacterii și virusuri*. Spălarea la peste 60 °C reduce alergenii și asigură faptul că hainele devin mai igienice și mai curate.

* Testat pentru Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și MS2 Bacteriophage prin testul extern realizat de Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 202120117)

Accesorii optionale

Alte produse

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L7FBE48S Garanţie 5 ani - Confort MAX
Mașină de spălat rufe Seria7000 8 kg

Maşină de spălat rufe AEG seria 7000, capacitate 8 kg, 1400 rpm, clasa energie C, Tehnologie ProSteam + ProSense, motor OKOInverter cu Magnet Permanent, program speciale: abur PlusSteam, Antialergic, Rapid de 20 min- 3kg.Certificare WoolmarkBlue.

 • Capacitate spălare 8 kg
 • Viteză max. centrifugare 1351 rpm
 • Afișaj E Level
 • Adâncime 600 mm
 • ProSteam ProSteam
 • ProSense ProSense
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L7FEC41S Garanţie 5 ani - Confort MAX
Mașină de spălat rufe Seria7000 10 kg

Maşină de spălat rufe AEG seria 7000, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie C, Tehnologie ProSteam + ProSense, motor OKOInverter cu Magnet Permanent, programe speciale: abur PlusSteam, Eco TimeSave, SoftPlus, Rapid 20 min- 3kg, Outdoor. Certificare Wool...

 • Capacitate spălare 10 kg
 • Viteză max. centrifugare 1351 rpm
 • Afișaj C Level
 • Adâncime 660 mm
 • ProSteam ProSteam
 • ProSense ProSense
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L8FEC68S Garanţie 5 ani - Confort MAX
Mașină de spălat rufe Seria8000 8 kg

Maşină de spălat rufe AEG seria 8000, Capacitate 8 kg, 1600 rpm, clasa energie A, Tehnologie OKOMix+ ProSteam + ProSense, motor OKOInverter cu Magnet Permanent.Programe speciale:OkoPower 59min, Antialergic, Rapid 20 min 3kg.Certificare WoolmarkGreen.

 • Capacitate spălare 8 kg
 • Viteză max. centrifugare 1551 rpm
 • Afișaj C Level
 • Adâncime 600 mm
 • OKOMix OKOMix
 • ProSteam ProSteam
 • ProSense ProSense

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţineţi acest produs?

Înregistraţi produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
material rosu