Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG Seria 6000, Capacitate 9 kg, 1400 rpm, clasa energie C, Tehnologie ProSense, motor Inverter, functie EcoTimeSave, optiune SoftPlus, program Antialergic, program Rapid de 20 min- 3kg, optiune tratate pete.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FEG49S

Hainele preferate durează mai mult timp

Hainele de calitate sunt făcute pentru a fi purtate, dar articolele zilnice necesită atenţie pentru a le menţine în stare bună. Indiferent dacă spălaţi o cămașă sau o încărcătură completă, mașina de spălat AEG va adapta ciclul în consecinţă pentru a minimiza uzura ţesăturilor și a reduce consumul de apă și energie. Astfel, hainele își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FEG49S

Haine îngrijite impecabil cu economie de energie și apă

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FEG49S

Haine mai moi și mai plăcute la atingere

Cu această mașină de spălat rufe veţi observa imediat avantajele opţiunii SoftPlus. Distribuind uniform balsamul peste tot în tambur, fiecare fibră este tratată adecvat. Astfel, hainele dumneavoastră devin mai moi și mai plăcute la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FEG49S

Eficienţă energetică în cel mai scurt timp

Multe programe Eco vă aduc economii de energie, însă Eco TimeSave asigură și economia de timp. Programul permite selectarea opţiunilor ECO și TimeSave împreună, asigurând o spălare eficientă energetic în cel mai scurt timp posibil.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FEG49S

Hainele dvs. protejate împotriva uzurii

Toate mașinile AEG sunt dotate cu tamburul delicat ProTex special conceput pentru a îngriji hainele dumneavoastră. Jeturile delicate de apă ridică și protejează rufele în timpul spălării. Având mai multe orificii decât mașinile standard, tamburul AEG ProTex reduce deformarea ţesăturii în timpul ciclurilor de centrifugare.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FEG49S

Performanţă extraordinară și fiabilă

Motorul Inverter al acestei mașini de spălat rufe rulează fără perii, la o temperatură mult mai joasă. Astfel, durata de funcţionare a motorului este considerabil mai lungă comparativ cu motoarele cu perii, iar nivelul de zgomot este redus pentru mai multă liniște în casă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Păstrează evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels