Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG seria 7000, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Tehnologie ProSteam + ProSense, motor OKOInverter cu Magnet Permanent, Dozator Universal-lichid +praf + pernuțe (pods). Programe speciale: Abur, Rapid 20 min 3kg, Outdoor, MyMix 69 min. Certificare WoolmarkGreen.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - 10 kg washing machine - L7FEC41PS

Stilul dvs. impecabil, menţinut fără efort

Menţinerea aspectului impecabil în fiecare zi ar trebui să fie fără efort. Tehnologia AEG ProSteam® asigură păstrarea aspectului elegant al cămășilor mai mult timp și reducerea cutelor cu până la o treime. Hainele durează mai mult timp deoarece nu mai sunt curăţate chimic sau călcate în mod intensiv.

AEG - 10 kg washing machine - L7FEC41PS

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Aceste mașini de spălat rufe AEG folosesc aburul ca o modalitate rapidă și ușoară de împrospătare a hainelor șifonate, pentru a le face gata de purtat. Programele scurte și delicate cu abur elimină în siguranţă mirosurile și reduc cutele din ţesăturile uscate. Sau puteţi termina ciclul de spălare cu un jet de abur delicat pentru a nu mai fi necesar aproape deloc să mai călcaţi hainele.

AEG - 10 kg washing machine - L7FEC41PS

Sertarul UniversalDose oferă un plus de eficienţă spălărilor rapide, la temperaturi joase*

UniversalDose este un sertar unic conceput pentru capsulele PODS®, care utilizează jeturi de apă pentru a înmuia și perfora PODS® în sertar, activându-le cu 60% mai repede decât atunci când sunt puse în tambur. Acest lucru oferă o putere suplimentară pentru îndepărtarea petelor în cazul ciclurilor de spălăre în apă rece de o oră.*

*Test intern utilizând un program de spălare bumbac 30°C de o oră, comparând folosirea PODS® în sertarul UniversalDose cu folosirea PODS® în tambur.

AEG - 10 kg washing machine - L7FEC41PS

Programul MyMix de 69 de minute. Economisește timpul. Curăţă temeinic hainele

Programul MyMix de 69 de minute adaptează durata ciclului, eficienţa energetică și gradul de îngrijire, atunci când speli zilnic încărcături mixte de până la 5 kg. Programul spală rufele la 30°C în doar 69 de minute, cu performanţe și curăţare optime.

AEG - 10 kg washing machine - L7FEC41PS

Haine îngrijite impecabil cu economie de energie și apă

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - 10 kg washing machine - L7FEC41PS

Elimină peste 99,99 % dintre bacteriile și virusurile* din haine

Programul nostru Anti-Allergy Vapour certificat de Swissatest combină un ciclu de spălare și de abur pentru a elimina peste 99,99 % din bacterii și virusuri*. Spălarea la peste 60 °C reduce alergenii și asigură faptul că hainele devin mai igienice și mai curate.

* Testat pentru Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și MS2 Bacteriophage prin testul extern realizat de Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 202120117)

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels