LFR95146UE

Mașină de spălat rufe Seria9000 cu WiFi 10.0 kg

Detalii produs

Performanțe ce depășesc cea mai bună clasificare energetică* - economie de resurse la fiecare spălare

Această mașină de spălare AEG Ecoline depășește calificativul energetic maxim A, economisind mai multă energie*. Mașinile de spălat AEG EcoLine sunt selectate pe bază celui mai înalt calificativ energetic și a celor mai bune caracteristici pentru economisirea resurselor pe parcursul utilizării.

*În ceea ce privește consumul de energie, având în vedere pragul de consum de energie al UE, în comparație cu calificativul de evaluare A. **Disponibilitatea funcției depinde de seria produsului.
Află mai multe
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Capacitate spălare10.0 kg
Viteză max. centrifugare1351 rpm
AfișajA.5
Adâncime660 mm
Tehnologia SoftWater
Tehnologia SoftWater
ProSteam
ProSteam
PreciseWash
PreciseWash
AbsoluteWash 49'
AbsoluteWash 49'
Conectivitate
Conectivitate
Detalii produs
Masina de spalat rufe SERIA 9000 Ruby, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Tehnologie SoftWater (dedurizare apa)+ OkoMix+ProSteam+ProSense, conectivitate Wi-Fi prin aplicatia MyAEG Care, motor Inverter cu magnet permanent,dozator 2 x 1 (detergent/balsam + sare).
REDEFINIȚI SPĂLAREA CU APĂ PURIFICATĂ. PĂSTRAȚI SENZAȚIA DE NOU A HAINELOR

Mașina de spălat AbsoluteCare® 9000 utilizează tehnologia noastră unică și revoluționară de filtrare și purificare a apei, ceea ce permite spălarea hainelor fără estomparea culorilor.* Oferiți hainelor dvs. cea mai bună îngrijire prin reducerea contracției țesăturilor, împiedicând pierderea formei.**

*Test extern pentru rezistența culorii pe poliester negru după 50 de cicluri la 30 de grade cu Softwater **Test intern care arată o contracție mai mică a țesăturilor din bumbac spălate cu tehnologia SoftWater, folosind apă dură la un ciclu pentru bumbac față de utilizarea de apă dură nefiltrată.
AEG - 10 kg washing machine - LFR95146UE
ABSOLUTECARE® CU TEHNOLOGIE SOFTWATER. FĂRĂ DECOLORARE.* FORME PROTEJATE**

Protejează țesăturile și culorile. Tehnologia Softwater filtrează mineralele dure din apa de spălare, ceea ce reduce decolorarea hainelor pentru primele 50 de spălări*, dar și pierderea formei acestora.** Astfel, tehnologia ajută hainele să reziste mai mult timp și oferă o protecție superioară a culorilor.

„*Test extern pentru rezistența culorii pe poliester negru după 50 de cicluri la 30 de grade cu Softwater **Test intern care arată o contracție mai mică a țesăturilor din bumbac spălate cu tehnologia SoftWater, folosind apă dură la un ciclu pentru bumbac față de utilizarea de apă dură nefiltrată”.
AEG - 10 kg washing machine - LFR95146UE
ABSOLUTEWASH 49 MIN CURĂȚĂ LA 30°C ȘI ASIGURĂ ÎNDEPĂRTAREA COMPLETĂ A PETELOR*

AbsoluteWash 49 min este un program puternic, care curăță în profunzime hainele la 30°C în mai puțin de 1 oră. Acesta filtrează apa pentru a spori puterea detergentului, asigurând o îndepărtare completă a petelor.* Astfel, utilizează cu 30% mai puțină energie pentru spălarea hainelor.

*Testul extern pentru programul AbsoluteWash 49 min la 30°C cu o încărcătură de 5 kg demonstrează o îndepărtare 100% a celor mai frecvent întâlnite 59 de pete într-o gospodărie.
AEG - 10 kg washing machine - LFR95146UE
NIVEL SUPERIOR DE INTERACȚIUNE CU ELECTROCASNICELE PREVĂZUTE CU AEGCONNECTED

Utilizați aplicația My AEG Care pentru a personaliza setările și a obține sfaturi și sugestii. Personalizați ciclurile de spălare și trimiteți instrucțiuni aparatului pentru a-l adapta nevoilor și obiceiurilor dumneavoastră. Îngrijire inteligentă și ușoară direct de pe smartphone.

AEG - 10 kg washing machine - LFR95146UE
CURĂȚARE EFICIENTĂ ÎN MAI PUȚIN DE 1 ORĂ LA DOAR 30 °C

PowerCare utilizează o tehnică unică pentru a pre-amesteca rapid detergentul, asigurându-se că acesta este pulverizat uniform pe haine pentru ca dvs. să obțineți rufe remarcabil de curate. Activarea detergentului la 30 °C cu rezultate remarcabile în mai puțin de o oră.

AEG - 10 kg washing machine - LFR95146UE
HAINE REÎMPROSPĂTATE,* CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur. Pentru acea senzație plăcută a hainelor proaspăt spălate.

*Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.
man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri