Detalii produs

Masina de spalat rufe SERIA 8000 Ruby, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Conectivitate Wi-Fi prin aplicatia MyAEG Care, Autodozare detergent si balsam, Tehnologie ProSense + ProSteam, motor Inverter cu Magnet Permanent.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SPĂLARE DE CALITATE SUPERIOARĂ ÎN MAI PUȚIN DE 1 ORĂ. LA 30°C. ÎNGRIJIRE DELICATĂ A HAINELOR

Mașina de spălat PowerCare 8000 utilizează o tehnică unică pentru a pre-amesteca rapid detergentul, asigurându-se că acesta este pulverizat uniform pe haine pentru ca dvs. să obțineți rufe remarcabil de curate. Activarea detergentului la 30°C cu rezultate remarcabile în mai puțin de o oră.

POWERCLEAN 59 MIN. ÎNDEPĂRTEAZĂ TOATE PETELE, CHIAR ȘI LA TEMPERATURI SCĂZUTE*

PowerClean 59 min asigură îndepărtarea completă a petelor la 30°C în mai puțin de o oră.* Programul permite detergentului să ajungă la fiecare fibră - astfel, un ciclu scurt este la fel de eficient ca un ciclu lung, asigurând îndepărtarea completă a petelor.

*Testul extern pentru programul PowerClean 59 min la 30°C cu o încărcătură de 5 kg demonstrează o îndepărtare 100% a celor mai frecvent întâlnite 59 de pete într-o gospodărie.

AUTODOSE PROTEJEAZĂ HAINELE ȘI UTILIZEAZĂ CU PÂNĂ LA 60% MAI PUȚIN DETERGENT*

AutoDose utilizează senzori pentru a calcula cantitatea exactă de detergent și de balsam, folosind automat doar cantitatea necesară pentru fiecare încărcătură. Utilizează cu până la 60% mai puțin detergent* - pentru o spălare practică și ușoară și haine din bumbac care rezistă mai mult timp.*

*Conform unei metode de testare internă pentru cantitatea de detergent utilizată pentru o încărcătură de 2kg cu AutoDose comparativ cu o doză manuală medie.

NIVEL SUPERIOR DE INTERACȚIUNE CU ELECTROCASNICELE PREVĂZUTE CU AEGCONNECTED

Utilizați aplicația My AEG Care pentru a personaliza setările și a obține sfaturi și sugestii. Personalizați ciclurile de spălare și trimiteți instrucțiuni aparatului pentru a-l adapta nevoilor și obiceiurilor dumneavoastră. Îngrijire inteligentă și ușoară direct de pe smartphone.

HAINE REÎMPROSPĂTATE,* CUTE REDUSE CU FUNCȚIA STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe haine, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute. Și, dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru funcția de reîmprospătare cu abur. Pentru acea senzație plăcută a hainelor proaspăt spălate.

*Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu Steam Refresh.

PRECISEWASH REDUCE CU APROX 40% TIMPUL, APA ȘI ENERGIA* NECESARE PRIN OPTIMIZAREA ÎNCĂRCĂTURII

PreciseWash adaptează automat consumul de energie și setările în funcție de greutatea încărcăturii de rufe. Astfel, ciclurile de spălare sunt personalizate și puteți reduce consumul de energie, timp și apă cu până la 40% atunci când spălați încărcături mai mici.*

*Test intern pentru durată, consum de apă și energie al unui ciclu pentru bumbac la 30°C optimizat cu PreciseWash, pentru o încărcătură de 1 kg față de încărcătura maximă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels