Beneficii

AEG - Plita pe gaz - HKB64450NB

FlameLight - afișaj LED luminos pentru selectarea ușoară a nivelului flăcării

LED-urile luminoase FlameLight afișează clar nivelurile de intensitate a flăcării la 1 la 9. Astfel puteţi controla cu încredere intensitatea flăcării de fiecare dată când gătiți. LED-urile luminoase vă informează, de asemenea, când este oprit sau pornit un arzător.

AEG - Plita pe gaz - HKB64450NB

Căldură precisă cu StepPower

Controlaţi cu precizie căldura cu ajutorul tehnologiei StepPower. Alegeţi nivelul de căldură dorit între 1 şi 9, fără să mai fie nevoie să verificaţi intensitatea flăcării pentru rezultate extraordinare în bucătărie.

Hob2Hood® vă controlează automat hota

Funcţia Hob2Hood® activează automat hota când porniţi plita. De asemenea, ajustează funcţii precum viteza ventilatorului la activităţile dvs. de gătit automat, prin wireless. Acest lucru vă ajută să vă concentraţi la a găti ceva gustos.

AEG - Plita pe gaz - HKB64450NB

Timer pentru control precis

Plita este prevăzută cu un timer, care vă permite să monitorizaţi gătitul și să continuaţi să deţineţi controlul absolut asupra aromelor pe care le creaţi.

AEG - Plita pe gaz - HKB64450NB

Indicatoare LED pentru căldură reziduală

Nu trebuie să mai ghiciţi dacă aţi lăsat arzătoarele pornite sau oprite. Indicatoarele cu LED FlameLight vă informează rapid dacă acestea sunt pornite sau oprite. Iar un indicator util de căldură reziduală vă arată instantaneu dacă vreun suport de vase încă este fierbinte.

Alte produse

AEG - Plita pe gaz - HC412001GB Garanţie 5 ani - Confort MAX
Plită gaz Domino 36 cm negru

Eleganţă, profesionalism şi siguranţă în bucătărie cu această plită pe gaz cu vitroceramică.

AEG - Plita pe gaz - HKB75540NB Garanţie 5 ani - Confort MAX
Plită gaz pe sticlă 75 cm negru

Plita pe gaz AEG cu FlameLight vă oferă un nou nivel de siguranţă și încredere în gătirea pe gaz. Indicatoarele LED strălucitoare vă informează imediat dacă un arzător este pornit sau oprit sau dacă un suport pentru vase încă este fierbinte după utilizare. ...

AEG - Plita pe gaz - HKB64440NB Garanţie 5 ani - Confort MAX
Plită gaz pe sticlă 60 cm negru

O plita cu gaz si arzator rapid este cu 20% mai rapida, ajutandu-va sa folositi nivelul adecvat de caldura pentru un gust ireprosabil. Arzatoarele va permit sa reglati viteza pentru ca wok-ul sau pastele sa primeasca exact nivelul de caldura necesar. Nimic ...

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Aveti o problema?

Cititi articole relevante si gasiti sfaturi pe pagina noastra de Asistenta pentru a remedia rapid problema.

Garantie

Felicitari pentru achizitionarea aparatului AEG.

Contactati-ne

Contactati-ne daca aveti intrebari legate de aparatul dumneavoastra electrocasnic. Suntem disponibili pe email sau la telefon.

Pentru linistea dvs.

Inregistrati aparatul dvs. electrocasnic AEG si beneficiati de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand aveti nevoie. Descoperiti potentialul electrocasnicelor dvs., abonandu-va la ghidurile noastre livrate direct in casuta dvs. de inbox.

Inregistrare produse