Detalii produs

Gătiţi cu precizie cu ajutorul LED-urilor luminoase ale plitei cu gaz FlameLight 8000, care vă arată nivelurile de putere de la 1 la 9. LED-urile indică dacă un buton este pornit sau oprit și dacă arzătoarele sunt încă fierbinți după utilizare.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

FlameLight. LED luminios pentru selectarea ușoară a flăcării

LED-urile FlameLight afișează clar nivelurile de putere de la 1 la 9, astfel încât să puteţi controla cu precizie intensitatea flăcării de fiecare dată când gătiţi. De asemenea, LED-urile luminoase vă anunță când un arzător este pornit sau oprit.

Flacără cu StepPower. Pentru o căldură cu precizie

StepPower vă permite să controlaţi cu precizie nivelul de căldură și să gătiţi preparate delicioase. Căldura poate fi setată pe niveluri de la 1 la 9, oferind rezultate fiabile în bucătărie de fiecare dată.

Hob2Hood® pentru controlul automat al hotei

Hob2Hood® activează automat hota atunci când porniţi plita. De asemenea, adaptează funcții precum viteza ventilatorului conform puterii de pe plită fără a fi nevoie de niciun ajutor manual.

Time (Minute Minder). Măsoară timpul de gătire

Timer-ul vă permite să monitorizaţi procesul de gătire, conferind control deplin asupra preparatelor.

Indicatoarele de căldură reziduală vă arată zonele calde

Nu vă veţi mai întreba dacă aţi lăsat arzătoarele pornite sau oprite. Indicatoarele de căldură reziduală arată clar când plita este pornită și dacă mai există căldură la suprafaţă. Este un mod mai sigur de a găti.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels