Beneficii

AEG - Plita pe gaz - HKB64420NB

Căldură precisă cu StepPower

Controlaţi cu precizie căldura cu ajutorul tehnologiei StepPower. Alegeţi nivelul de căldură dorit între 1 şi 9, fără să mai fie nevoie să verificaţi intensitatea flăcării pentru rezultate extraordinare în bucătărie.

AEG - Plita pe gaz - HKB64420NB

Noua generaţie de arzătoare

Designul arzătoarelor rapide ale acestei plite pe gaz AEG permite flăcării să intre în contact direct cu fundul vasului, asigurând un foc iute și o eficienţă mărită. Aceste arzătoare gătesc cu 20% mai repede.

AEG - Plita pe gaz - HKB64420NB

Căldură intensă cu arzătorul wok

Savuraţi arome mai intense cu ajutorul arzătorului wok. Acesta generează căldură intensă, ideală pentru prepararea rapidă a fructelor de mare sau a stir-fry-urilor asiatice. Deveniţi un adevărat maestru al gătirii la wok.

AEG - Plita pe gaz - HKB64420NB

Suporturi pentru vase din fontă

Suporturile pentru vase din fontă sunt rezistente, durabile și pot fi curăţate cu o lavetă umedă. De asemenea, aspectul acestora adaugă o notă de profesionalism în bucătăria dumneavoastră.

AEG - Plita pe gaz - HKB64420NB

Aprindere integrată

Acces rapid și fără efort cu ajutorul aprinderii integrate. Nu aveţi nevoie de chibrit sau aprinzătoare suplimentare. Fiecare arzător poate fi aprins prin rotirea butonului corespunzător, pentru mai multă rapiditate în bucătărie.

Alte produse

AEG - Plita pe gaz - HC412001GB Garanţie 5 ani - Confort MAX
Plită gaz Domino 36 cm negru

Eleganţă, profesionalism şi siguranţă în bucătărie cu această plită pe gaz cu vitroceramică.

AEG - Plita pe gaz - HKB75540NB Garanţie 5 ani - Confort MAX
Plită gaz pe sticlă 75 cm negru

Plita pe gaz AEG cu FlameLight vă oferă un nou nivel de siguranţă și încredere în gătirea pe gaz. Indicatoarele LED strălucitoare vă informează imediat dacă un arzător este pornit sau oprit sau dacă un suport pentru vase încă este fierbinte după utilizare. ...

AEG - Plita pe gaz - HKB64440NB Garanţie 5 ani - Confort MAX
Plită gaz pe sticlă 60 cm negru

O plita cu gaz si arzator rapid este cu 20% mai rapida, ajutandu-va sa folositi nivelul adecvat de caldura pentru un gust ireprosabil. Arzatoarele va permit sa reglati viteza pentru ca wok-ul sau pastele sa primeasca exact nivelul de caldura necesar. Nimic ...

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Aveti o problema?

Cititi articole relevante si gasiti sfaturi pe pagina noastra de Asistenta pentru a remedia rapid problema.

Garantie

Felicitari pentru achizitionarea aparatului AEG.

Contactati-ne

Contactati-ne daca aveti intrebari legate de aparatul dumneavoastra electrocasnic. Suntem disponibili pe email sau la telefon.

Pentru linistea dvs.

Inregistrati aparatul dvs. electrocasnic AEG si beneficiati de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand aveti nevoie. Descoperiti potentialul electrocasnicelor dvs., abonandu-va la ghidurile noastre livrate direct in casuta dvs. de inbox.

Inregistrare produse