Sute de premii pentru răsfăţul casei tale

Cumpăraţi în perioada 25 martie 2024 – 10 mai 2024, un produs din promoţie, înregistraţi-vă în promoţie prin formularul de mai jos și primiţi un set de 3 soluţii de curăţare Electrolux, chiar la dumneavoastră acasă. Mai mult, la finalul promoţiei intraţi automat în tragerea la sorţi pentru 50 de friteuze cu aer cald Create 5 Electrolux. Puteţi cumpăra produsul din orice magazin care comercializează, în România, atât online, cât și offline, produsele aflate în promoţie.

 

Produsele din promoţie fac parte din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, cuptoare încorporabile, plite încorporabile, hote, mașini de spălat vase, uscătoare, mașini de spălat rufe cu uscător și frigorifice încorporabile.

Detalii campanie

 • Perioada campaniei

  25 martie 2024 – 10 mai 2024  

  Orice achiziţie efectuată înainte de 25 martie 2024 sau după 10 mai 2024 nu va fi luată în considerare.

 • Înregistrare online

  Data limită: 17 mai 2024

  Pentru a înregistra produsul trebuie să completaţi formularul de înregistrare accesibil mai jos.

 • Produse participante

  Campania este valabilă pentru produsele marca AEG din lista accesibilă mai jos. Nu sunt incluse în campanie cuptoarele cu microunde.

Premiile promoţiei

Setul de 3 soluţii de curăţare Electrolux se va acorda în limita stocului disponibil de 300 de seturi, în ordinea înscrierii în Campanie a participanţilor care au respectat toate condiţiile de validare.

După încheierea promoţiei, toţi participanţii validaţi intră automat în tragerea la sorţi pentru 50 de friteuze cu aer cald Create 5 Electrolux, din data 28 mai 2024.

 • Set 3 soluţii de curăţare Electrolux
  Set 3 soluţii de curăţare Electrolux

  Soluţie curăţare cuptoare convenţionale si cu microunde
  Soluţie curăţare plite ceramice
  Soluţie curăţare mașina de spălat vase și mașina de spălat rufe

  Soluţiile de curăţare Electrolux sunt create pentru a facilita procesul de clătire, eliminând cu succes mirosurile neplăcute și oferind o curăţare completă și eficientă. Cu aceste produse de curăţare vă veţi bucura de electrocasnice fără grija acumulării murdăriei sau a reziduurilor, asigurându-vă că acestea vor funcţiona optim și vor arăta impecabil pentru timp îndelungat.

 • Friteuză cu aer cald Create 5 Electrolux
  Friteuză cu aer cald Create 5 Electrolux

  Îmbrăţișaţi experienţa gustului autentic cu preparate crocante și pline de savoare, gătite în friteuza cu aer cald Create 5. Aveţi la îndemână o varietate de opţiuni culinare, de la prăjire și gătire la grătar, până la frigere și coacere. Puteţi pepara mâncăruri delicioase cu un strop de ulei sau chiar fără acesta, astfel încât să va bucuraţi de savoarea preparatelor preferate fără niciun compromis.