.

.

AEG pentru casa ta

Cumparati in perioada 01.02 - 30.04.2018 un aparat electrocasnic AEG sau Electrolux din promotie si primiti inapoi pana la 600 lei in vouchere cadou, in functie de produsul achizitionat. 

Aceasta promotie s-a incheiat pe 30.04.2018

Mai puteti inregistra produsul dvs. pana pe 15 mai 2018, inclusiv.

Detalii promotie

Masina de spalat rufe AEG LTX7E273E a fost adaugata pe lista produselor participante la promotia Cash Back 2018

 • perioada promotiei
  Perioada promotiei

  01 februarie - 30 aprilie 2018

  Orice achizitie efectuata inainte de 01 februarie 2018 sau dupa 30 aprilie 2018 nu va fi luata in considerare. Consultati regulamentul promotiei.

 • inregistrare online produse aeg promotie cashback
  Inregistrare online

  Data limita: 15 mai 2018

  Inregistrati produsul online, incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar in termen de 20 de zile lucratoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • magazine partenere promotie cashback aeg
  Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

promotie cashback

In termen de 20 de zile lucratoare de la validarea inregistrarii, va vom trimite voucherele cadou "Electrolux pentru casa ta". Valoarea unui voucher este de 50 lei, iar numarul voucherelor pe care le primiti depinde de codul produsului achizitionat si inregistrat. Puteti participa la aceasta promotie cu mai mult de un produs. Lista completa a produselor aflate in promotie si numarul de vouchere aferente fiecarui produs este prezentata in Anexa 1, pagina 6 din regulamentul promotiei. 

promotie cashback voucher sodexo

Unde puteti folosi voucherele din promotia cashback?

Voucherele pot fi folosite in orice magazin afisat pe site-ul MySodexo.ro, la categoria Smart Pass, sau care indica acest lucru la intrarea in unitate. Puteti alege intre hipermarket-uri, agentii de turism, benzinarii sau multe altele, putand filtra agentii economici in functie de distanta fata de dvs.