* Imaginile sunt reprezentative pentru toata seria si pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informatii, verificati Fisa tehnica de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Masina de spalat rufe incorporabila - L8FBE48SI

Spălare mai delicată cu tehnologia ÖKOMix

Sistemul ÖKOMix dizolvă în apă detergentul și balsamul, activându-le complet înainte ca acestea să ajungă în tambur. Este prima tehnologie de acest fel din lume care distribuie uniform detergentul și balsamul, pentru îngrijire și spălare deplină.

AEG - Masina de spalat rufe incorporabila - L8FBE48SI

Program intensiv ÖKOPower - spălare în doar 59 de minute

Programul ÖKOPower este ideal pentru spălarea de zi cu zi. Spălațţ eficient hainele în doar 59 de minute și cu un consum redus de energie. Fără compromis la calitatea spălării sau sustenabilitate.

AEG - Masina de spalat rufe incorporabila - L8FBE48SI

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Tehnologia ProSteam® folosește aburul ca modalitate rapidă și ușoară de a reîmprospăta și netezi hainele tale preferate. Programul scurt de reîmprospătare elimină mirosurile neplăcute și netezește cutele de pe hainele uscate. Sau poţi finaliza ciclul de spălare cu puţin abur pentru a reduce cutele de pe haine, pentru aspect impecabil fără efort, zi după zi.

AEG - Masina de spalat rufe incorporabila - L8FBE48SI

Cicluri personalizate cu Tehnologia ProSense®

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat rufe incorporabila - L8FBE48SI

O mașină silenţioasă pentru mai mult confort

Mașina de spălat silenţioasă asigură mai mult confort în locuinţa dumneavoastră, datorită nivelului scăzut de zgomot produs în timpul ciclului de spălare.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Aveti o problema?

Cititi articole relevante si gasiti sfaturi pe pagina noastra de Asistenta pentru a remedia rapid problema.

Garantie

Felicitari pentru achizitionarea aparatului AEG.

Contactati-ne

Contactati-ne daca aveti intrebari legate de aparatul dumneavoastra electrocasnic. Suntem disponibili pe email sau la telefon.

Pentru linistea dvs.

Inregistrati aparatul dvs. electrocasnic AEG si beneficiati de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand aveti nevoie. Descoperiti potentialul electrocasnicelor dvs., abonandu-va la ghidurile noastre livrate direct in casuta dvs. de inbox.

Inregistrare produse