Detalii produs

Mașină de spălat cu uscător încorporabilă AEG Seria 7000, capacitate spălare 8 kg, capacitate uscare 4 kg, tehnologie DualSense + Prosense, motor Inverter cu Magnet Permanent, sistem cu Abur, program zilnic de spălare și uscare Non-Stop 60 min, program Antialergic, certificare Woolmark Blue.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Performanţă ridicată și eficienţă energetică

Mașina de spălat rufe cu uscător încororabilă seria 7000 se integrează armonios cu celelalte echipamente electrocasnice, funcţionează silenţios și asigură o îngrijire completă a hainelor delicate. Sistemul DualSense adaptează temperatura și mișcările tamburului în funcţie de fiecare încărcătură, folosind un singur ciclu de spălare + uscare. Astfel, nu mai este nevoie de tratamente chimice sau spălare manuală.

Setări optimizate pentru fiecare tip de ţesătură cu DualSense

Tehnologia DualSense ajustează automat setările ciclului în funcţie de tipul de ţesătură din încărcătură. Aceasta asigură o spălare și uscare adecvate, la temperaturi potrivite și cu mișcări optimizate ale tamburului. Fiecare articol își păstrează aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

Cicluri personalizate cu ProSense®

Tehnologia ProSense® adaptează automat durata ciclurilor de spălare și uscare în funcţie de greutatea încărcăturii. Aceasta asigură îngrijirea optimă a hainelor cu consum redus de energie și apă. Este cel mai eficient proces de la rufe uscate murdare la rufe uscate curate.

Împrospătare cu abur

Programul cu abur permite împrospătarea hainelor fără nevoia unui ciclu de spălare complet. Prin adăugarea aburului în tambur, fibrele sunt relaxate și cutele sunt reduse, aproape eliminând nevoia călcării rufelor. Iar, datorită faptului că acest program împiedica spălarea frecventă a hainelor, acestea arată și sunt mai plăcute la atingere pentru mai mult timp.

Spălaţi și uscaţi o ţinută într-o singură oră

Aveţi o ţinută gata de purtat în doar o singură oră cu programul NonStop de 60 de minute. Acesta permite spălarea și uscarea rapidă a încărcăturilor mici într-un singur ciclu. Confort absolut fără niciun compromis în ceea ce privește calitatea spălării și uscării.

O mașină silenţioasă pentru o locuinţă confortabilă

Această mașină de spălat rufe cu uscător face puţin zgomot în timpul rulării unui ciclu, reducând la minimum deranjul și menţinând o atmosferă confortabilă în locuinţă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels