Detalii produs

Mașina de spălat cu uscător ProSteam® 7000 este o mașină de spălat 3 în 1 ce simplifică spălarea rufelor prin programele sale de spălare, uscare și reîmprospătare cu abur. Funcția Steam utilizează cu 96% mai puțină apă* și este mai delicată decât spălarea, ajutând hainele să reziste mai mult timp.
* Test intern cu o încărcătură de 1 kg folosind programul de reîmprospătare cu abur comparativ cu programul pentru rufe delicate.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

ÎMBRĂCĂMINTE REÎMPROSPĂTATĂ, *CUTE REDUSE CU FUNCȚIA DE REÎMPROSPĂTARE CU ABUR

Reîmprospătarea cu abur neutralizează mirosurile* și reduce cutele de pe îmbrăcăminte, inclusiv de pe cele delicate, în doar 25 de minute. Și dacă doriți un plus de prospețime, adăugați parfumul nostru pentru reîmprospătarea cu abur. Pentru a obține senzația și mirosul de proaspăt spălat.

* Test extern ce demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară utilizând un ciclu SteamRefresh.

ÎNGRIJIRE SPECIALĂ DE SPĂLARE ȘI USCARE. ÎNGRIJIRE PERSONALIZATĂ PENTRU LÂNĂ ȘI HAINE DELICATE

Îngrijirea specială de spălare și uscare se adaptează la fiecare tip de material pentru o curățare delicată, dar eficientă. Această mașină certificată Woolmark Blue spală și usucă hainele de zi cu zi, cele delicate și din lâna. De asemenea, restabilește impermeabilitatea articolelor pentru exterior.

PROSENSE® AJUSTEAZĂ DURATA CICLULUI, ECONOMISIND ENERGIE ȘI APĂ

Indiferent dacă încărcătura de rufe este mare sau mică, tehnologia ProSense® ajustează automat duratele de uscare și spălare conform greutății încărcăturii, economisind energie și apă. Pentru o îngrijire a hainelor mai eficientă.

SPĂLARE RAPIDĂ DE 20' ȘI USCARE DE 60' - ATUNCI CÂND VĂ GRĂBIȚI

Cu programul de spălare rapidă de 20' și uscare de 60' puteți spăla și usca o încărcătură mixtă de 1 kg în doar o oră, într-un singur ciclu. De asemenea, puteți alege doar ciclul de spălare pentru haine curate în 20 de minute. Îngrijire rapidă și convenabilă atunci când vă grăbiți.

MAȘINA NOASTRĂ DE SPĂLAT RUFE SILENȚIOASĂ NU VĂ PERTURBĂ ACTIVITĂȚILE ZILNICE.

Concepută pentru o funționare silențioasă, pentru ca spălarea rufelor să nu vă deranjeze confortul casei. Nu vă va deranja atunci gătiți, discutați sau serviți masa atunci când este instalată în bucătărie. Așadar, vă veți putea bucura din plin de activitățile zilnice în timp ce vă spălați rufele.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels